OnePlus Nord: Αυτό είναι το επίσημο όνομα της οικονομικής συσκευής, από αύριο οι προπαραγγελίες

Τις τελευταίες εβδομάδες, η OnePlus μας προετοιμάζει για κάτι εντελώς διαφορετικό από ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα. Τουλάχιστον αυτό αφήνει να υπονοηθεί με το ντοκιμαντέρ New Beginnings και όχι μόνο. Προς το παρόν, αν και έχουμε πολλές φήμες, έχουμε επίσημα το όνομα.

Μέσω του νέου λογαριασμού της στο Instagram, η εταιρεία επιβεβαίωσε πως το επερχόμενο, οικονομικό της smartphone θα ονομάζεται OnePlus Nord. Οι ονομασίες OnePlus Z και OnePlus Lite ήταν οι επικρατέστερες μέχρι σήμερα, τουλάχιστον σύμφωνα με τις φήμες, όμως η OnePlus τις απέρριψε εντελώς.

Ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι από αύριο, όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να κάνουν προπαραγγελία της συσκευής, χωρίς καν να γνωρίζουν τι ακριβώς θα έρθει. Λογικά, το σύστημα θα είναι για ελάχιστα τεμάχια, με την εταιρεία να επισημαίνει πως όσοι προλάβουν θα λάβουν αρκετά επιπρόσθετα πράγματα, χωρίς πάλι να μας λέει τι.

Αυτό που περιμένουμε από το OnePlus Nord είναι μία mid-range συσκευή με αρκετά flagship χαρακτηριστικά, κάτι αντίστοιχο με το ξεκίνημα της OnePlus, δηλαδή με το OnePlus One. Οι μέχρι τώρα αναφορές κάνουν λόγο για Snapdragon 765 και τετραπλό σύστημα κάμερας. Μέχρι βέβαια να τα δούμε όλα αυτά και επίσημα, δεν έχουμε παρά να ελπίζουμε πως οι φήμες θα βγουν αληθινές.

Πηγή

OnePlus Nord: Αυτό είναι το επίσημο όνομα της οικονομικής συσκευής, από αύριο οι προπαραγγελίεςTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης