Μεσολόγγι: Δωρεά οργάνων από τους γονείς του 16χρονου που έπεσε από πολυκατοικία

Μεσολόγγι: Δωρεά οργάνων από τους γονείς του 16χρονου που έπεσε από πολυκατοικία

Να  δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους, αποφάσισαν  οι τραγικοί γονείς του 16χρονου, ο οποίος μετά από πτώση από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας, νοσηλευόταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Όλα τα τεστ επιβεβαίωσαν τον εγκεφαλικό θάνατο του τη Δευτέρα. Μόλις  ενημερώθηκαν οι γονείς του αποφάσισαν να δώσουν ζωή σε συνανθρώπους τους δωρίζοντας τα όργανα του.

Το 16χρονο αγόρι, το  Σάββατο το μεσημέρι τραυματίστηκε βαρύτατα μετά από πτώση από μπαλκόνι τρίτου ορόφου στο σπίτι του στην περιοχή της Πλώσταινας στο Μεσολόγγι.

Ο 16χρονος, είχε αρχικά μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Αγρινίου και είχε διασωληνωθεί, για να μεταφερθεί στη συνέχεια επειγόντως στο Πανεπιστημιακό Nοσοκομείο του Ρίου και στην ΜΕΘ Παίδων ,όπου και κατέληξε.

Ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου, εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά του συλλυπητήρια στην Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», του Κέντρου Εικαστικής Παρέμβασης «ΙΘΑΚΕΣ» και του Δικτύου Πολιτών «ΙΘΑΚΕΣ», Δρ.Αθανασία Δημητρίου, για τον αναπάντεχο και τραγικό χαμό του γιου της.

Nίκη Παπαδούλα

www.ert.gr

Νίκη Παπαδούλα
image}

Αφήστε μια απάντηση