Redmi 9A και Mi Band 4C: Διέρρευσαν χαρακτηριστικά και σχεδιασμός

Redmi 9A and Mi Band 4 Specs

Η Xiaomi είναι ιδιαίτερα δραστήρια τον τελευταίο καιρό και ετοιμάζει την παρουσίαση πολλών νέων προϊόντων, από smartphones μέχρι gadget και IoT συσκευές. Πρόσφατα, μάθαμε ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει σύντομα το Redmi 9A, το Xiaomi Mi Band 4C, και κάποια ακόμα προϊόντα.

Έχουμε ήδη μάθει κάποια στοιχεία για τα προϊόντα της Xiaomi, αλλά τώρα διέρρευσαν τα βασικά χαρακτηριστικά του smartphone και του smartband, τα οποία αναμένεται να είναι ιδιαίτερα οικονομικά.

Redmi 9A

Σύμφωνα με το leak, το Redmi 9A έχει οθόνη 6,53 ιντσών HD+ Dot Drop Display με notch το οποίο φιλοξενεί τη selfie κάμερα 5MP. Επιπλέον, το smartphone διαθέτει τον MediaTek G25 ο οποίος είναι οκταπύρηνος και χρονισμένος στα 2.0GHz. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τίποτα για τη μνήμη RAM ή τον αποθηκευτικό χώρο.

Επίσης, το smartphone έχει μπαταρία 5.000mAh και μονή πίσω κάμερα 13MP με LED flash. Στη φωτογραφία βλέπουμε ότι το Redmi 9A έχει 2.5D οθόνη και chin, και σύμφωνα με την εικόνα δεν έχει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Mi Band 4C

Όσον αφορά το Mi Band 4C, το smartband έχει έγχρωμη οθόνη 1,08 ιντσών TFT με 2.5D Tempered Glass. Επιπλέον, η οθόνη του είναι καλυμμένη με Anti-Fingerprint Coating και η μπαταρία του έχει αυτονομία μέχρι 14 ημέρες.

Redmi 9A and Mi Band 4 Specs

Από πλευράς σχεδιασμού, το Mi Band 4C είναι ίδιο με το Redmi Band. Επίσης, το smartband έχει 5ATM αντοχή στο νερό, 5 sports mode, υποστηρίζει Bluetooth 5.0, και παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό.

Πηγή

Redmi 9A και Mi Band 4C: Διέρρευσαν χαρακτηριστικά και σχεδιασμόςTechblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος