Vivo X50 Pro: Έρχεται στην Ευρώπη το πρώτο smartphone με “gimbal” κάμερα

Vivo X50 Pro Coming Soon Europe

Η Vivo είναι γνωστή για τον επαναστατικό σχεδιασμό και τις ιδιαίτερες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί στα smartphones της. Πριν λίγο καιρό, η εταιρεία παρουσίασε το πρώτο smartphone στον κόσμο με gimbal κάμερα, που δεν είναι άλλο από το Vivo X50 Pro.

Χαρακτηριστικά

Το Vivo X50 Pro έχει οθόνη 6,56 ίντσες FHD+ AMOLED, με ρυθμό ανανέωσης 90Hz, και punch hole στην πάνω αριστερή γωνία το οποίο φιλοξενεί μία κάμερα με αισθητήρα 32MP. Στο εσωτερικό του smartphone υπάρχει ο Snapdragon 765G. Τον επεξεργαστή συνοδεύουν 8GB μνήμη RAM και 128GB ή 256GB εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος.

Στο module του X50 Pro υπάρχουν τέσσερις κάμερες. Την κύρια 48MP η οποία έχει gimbal σύστημα για τη σταθεροποίηση, συνοδεύουν μία portrait 13MP, ένας περισκοπικός τηλεφακός 8MP με δυνατότητα 60x Hyper Zoom, και μία ultra-wide 8MP.

Η μπαταρία του smartphone έχει χωρητικότητα 4.315mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 33W. Επιπλέον, το X50 Pro τρέχει Android 10, υποστηρίζει NFC, 5G SA και NSA, HDR 10+, και έχει USB type-C.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το Vivo X50 Pro είχε κυκλοφορήσει αρχικά σε δύο χρώματα, μαύρο και μπλε. Οι τιμές των δύο εκδόσεων ήταν, για την Κίνα, CNY 4.298 ή περίπου 541€ για την 8GB/128GB και CNY 4.698 ή περίπου 591€ για την 8GB/256GB.

Ωστόσο, πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η εταιρεία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το X50 Pro και εκτός Κίνας. Οι πηγές λένε ότι η κυκλοφορία του smartphone έχει προγραμματιστεί για τον επόμενο μήνα.

Παρόλο του ότι δεν αναφέρονται οι ακριβείς αγορές διάθεσης, αναμένεται το gimbal smartphone να κυκλοφορήσει σε όσες αγορές έχει παρουσία η εταιρεία, άρα και στην Ευρώπη. Όπως είναι λογικό, προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τίποτα για τις τιμές των εκδόσεων.

Πηγή

Vivo X50 Pro: Έρχεται στην Ευρώπη το πρώτο smartphone με “gimbal” κάμεραTechblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος