Pokemon: Ο γνωστός αδίστακτος υπερήλικος κυνηγός ξαναχτυπά με 64 smartphones

Το Pokemon Go είναι από τα λίγα παιχνίδια που υπάρχουν στην gaming βιομηχανία το οποίο χρησιμοποιεί την επαυξημένη πραγματικότητα και αναγκάζει ουσιαστικά τον παίχτη να κινηθεί στην πόλη του για να πιάσει τα θρυλικά Pokemon. Πίσω στο 2018, ένας παππούς από την Ταϊβάν έγινε διάσημος στο διαδίκτυο, καθώς εντοπίστηκε να παίζει το παιχνίδι της Niantic χρησιμοποιώντας έξι διαφορετικά τηλέφωνα στο ποδήλατο του.

Ο ίδιος παππούς αποφάσισε να κάνει ένα “upgrade” στο setup του, ενσωματώνοντας πάνω στο ποδήλατο 64 διαφορετικά smartphone μέσα από οποία παίζει το Pokemon Go. Ο κύριος αυτός ακούει στο όνομα Chen San-yuan είναι συνταξιούχος, με το nickname του να προέρχεται από την αγάπη του για το παιχνίδι.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αποφάσισε να ξεκινήσει να παίζει το παιχνίδι αφού του το παρουσίασε ο εγγονός του. Τη σήμερον ημέρα, έχει φτάσει στο σημείο να παίζει 20 ώρες την ημέρα από πέντε έως έξι μέρες την εβδομάδα. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι ο Chen συνέδεσε όλα τα smartphone με μία μπαταρία.

Πηγή

Pokemon: Ο γνωστός αδίστακτος υπερήλικος κυνηγός ξαναχτυπά με 64 smartphonesTechblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης