iPhone 12: Η μικρή LTE έκδοση θα τιμολογείται στα 549 δολάρια Αμερικής

iPhone 12 LTE Prices and More

Έχουν κυκλοφορήσει αμέτρητες φήμες και αναφορές για τα επερχόμενα flagships της Apple. Οι περισσότερες συμφωνούν στο ότι η σειρά θα έχει τουλάχιστον πέντε μοντέλα, με τρεις διαστάσεις οθόνης και τουλάχιστον ένα 4G μοντέλο. Τώρα, έγιναν γνωστές οι τιμές από κάποιες εκδόσεις των iPhone 12.

Δεύτερο οικονομικό iPhone μέσα σε έναν χρόνο

Ένας leaker του Twitter, o @omegaleaks, ισχυρίζεται ότι γνωρίζει τις τιμές των εκδόσεων των iPhone 12, και “επιβεβαίωσε” κάποιες αναφορές του Jon Prosser, ο οποίος είναι γνωστός για τις ακριβείς πληροφορίες που προσφέρει σχετικά με αρκετά προϊόντα πολλών εταιρειών, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η Apple.

O @omegaleaks αναφέρει ότι θα υπάρχουν δύο μοντέλα 4G στη σειρά των iPhone 12, το απλό και το Max. Το μικρό μοντέλο με την οθόνη των 5,4 ιντσών θα τιμολογείται στα 549 δολάρια Αμερικής και το μεγαλύτερο στα 649 δολάρια Αμερικής. Από εκεί και έπειτα, η δημοσίευση του leaker δεν έχει τόση σημασία, γιατί ο Jon Prosser έχει αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα, ο Prosser αναφέρει ότι το 5,4 ιντσών iPhone 12 θα έχει οθόνη OLED, 2 κάμερες, υποστήριξη 5G, και θα τιμολογείται στα 649 δολάρια Αμερικής. Επίσης, θα υπάρχουν δύο εκδόσεις 5G με οθόνη 6,1 ιντσών OLED και 2 ή 3 κάμερες. Η τιμή της έκδοσης με τις 2 κάμερες θα είναι στα 749 δολάρια Αμερικής και αυτής με της 3 κάμερες θα είναι στα 999 δολάρια Αμερικής, διότι θα έχει και LiDAR.

Τέλος, ο Prosser λέει ότι το μεγαλύτερο μοντέλο της σειράς θα είναι το iPhone 12 Pro Max με 3 κάμερες και LiDAR, 5G, και οθόνη 6,7 ιντσών OLED. Το 12 Pro Max θα τιμολογείται στα 1.099 δολάρια Αμερικής.

Πηγή

iPhone 12: Η μικρή LTE έκδοση θα τιμολογείται στα 549 δολάρια ΑμερικήςTechblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος