Samsung Galaxy Watch 3: Φωτογραφίες αποκαλύπτουν περισσότερες πληροφορίες

Samsung Galaxy Watch 3 New Live Photos

Στις 5 Αυγούστου, περιμένουμε η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια να παρουσιάσει τα Galaxy Note 20 και Note 20 Ultra, το Galaxy Fold 2, το Galaxy Z Flip 5G, τα Galaxy Tab S7 και S7+, και το Samsung Galaxy Watch 3. Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει πολλά leaks, και τώρα διέρρευσαν περισσότερες φωτογραφίες που δείχνουν το επερχόμενο έξυπνο ρολόι της εταιρείας.

Χαρακτηριστικά

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, το Samsung Galaxy Watch 3 θα έχει δύο εκδόσεις, μία 41 χιλιοστά και μία 45 χιλιοστά. Οι οθόνες των δύο εκδόσεων θα έχουν διάμετρο 1,2 ίντσες και 1,4 ίντσες, αντίστοιχα.

Όλες οι εκδόσεις θα έχουν πιστοποίηση IP68 και MIL-STD-810G, 1GB μνήμη RAM και 8GB αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, τόσο η μικρή όσο και η μεγάλη έκδοση θα έχουν δύο παραλλαγές, μία απλή και μία LTE.

Τι αποκαλύπτουν οι εικόνες

Στις φωτογραφίες βλέπουμε τη μεγάλη έκδοση του Samsung Galaxy Watch 3, η οποία έχει κωδικό μοντέλου SM-850 και διάμετρο 45 χιλιοστά. Οι εικόνες επιβεβαιώνουν τον περιστρεφόμενο δακτύλιο, που βοηθάει στην πλοήγηση μέσα στα μενού του smartwatch.

Έπειτα, στα δεξιά βλέπουμε δύο φυσικά κουμπιά, με το πάνω να θυμίζει κορόνα και ενδεχομένως θα χρησιμεύει και αυτό στην πλοήγηση. Επιπλέον, οι εικόνες δείχνουν βασικές οθόνες του Tizen 5.5 OS που θα τρέχει το Galaxy Watch 3, όπως το μενού “Recent apps”, τα πλαίσια παροχής δικαιωμάτων, και άλλα.

Πηγή

Samsung Galaxy Watch 3: Φωτογραφίες αποκαλύπτουν περισσότερες πληροφορίεςTechblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος