Google Pixel 4a: Εντοπίστηκε σε σελίδα πωλητή έναντι 441 ευρώ

Το Google Pixel 4a, το mid-range smartphone που αναμένεται να φέρει ο Αμερικανικός κολοσσός στην αγορά έχει καθυστερήσει εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Τόσο τα χαρακτηριστικά όσο και ο σχεδιασμός του smartphone έχει διαρρεύσει εδώ και αρκετό καιρό ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει η επιβεβαίωση από την ίδια την Google.

Το Pixel 4a εντοπίστηκε σε μία ιστοσελίδα ενός πωλητή από την Γαλλία αποκαλύπτοντας ότι το smartphone θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις και στα χρώματα Just Black και Blue. Η μαύρη έκδοση θα έχει αριθμό μοντέλου GA02099-FR ενώ η μπλε θα έχει GA02101-FR. Οι αποστολές σύμφωνα με την ιστοσελίδα θα ξεκινήσουν στις 7 Ιουλίου, σε αντίθεση με την κυκλοφορία η οποία φημολογούνταν ότι θα γίνει στις 13 Ιουλίου.

Σημαντικό παράγοντα για τις πωλήσεις του smartphone παίζει η τιμή η οποία στις σελίδες των Ordimedia και eStock.fr διαφέρει σημαντικά. Πιο συγκεκριμένα, το eStock υποστηρίζει ότι το τηλέφωνο θα κοστίζει 441 ευρώ ενώ από την άλλη το Ordimedia αναφέρεται σε 509 ευρώ κόστος.

Πηγή

Google Pixel 4a: Εντοπίστηκε σε σελίδα πωλητή έναντι 441 ευρώTechblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης