Samsung Galaxy Tab S7+: Τα πρώτα renders και η επιβεβαίωση της τεράστιας μπαταρία των 10.090mAh

Samsung Galaxy Tab S7+ render

Η Samsung αναμένεται να ανανεώσει τη δημοφιλή σειρά tablet της, Galaxy Tab S, στις 5 Αυγούστου, όπου θα ανακοινώσει τα Galaxy Tab S7 και S7+, μαζί βέβαια με τα νέα μοντέλα της σειράς Note 20 και Galaxy Fold.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του Galaxy Tab S7+ που αναμένουμε, βάση των διαρροών, είναι η τεράστια μπαταρία του. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες έκαναν λόγω για μπαταρία άνω των 10.000mAh, κάτι που φαίνεται όντως να αληθεύει. Το Galaxy Tab S7+ έλαβε πιστοποιήσεις ασφαλείας από τις TUV Rheinland και Safety Korea, με τις δύο εταιρείες να μετρούν τη χωρητικότητα της μπαταρίας στα 9.800mAh, η οποία τυπικά χρεώνεται ως 10.090mAh.

Επίσης, ο γνωστός leakster OnLeaks μας δίνει μία πρώτη ματιά στην εμφάνιση του επερχόμενου μοντέλου, η οποία δεν απέχει και πολύ από την εμφάνιση του Galaxy Tab S6. Η συσκευή διατηρεί αρκετά μικρά bezel περιμετρικά, με το πίσω μέρος να φιλοξενεί το σύστημα διπλής κάμερας σε κάθετη διάταξη, όπως το iPhone X, ενώ κάτω από την κάμερα υπάρχει η θέση για το S-Pen.

Η μεγαλύτερη αλλαγή που περιμένουμε στα νέα tablet της Samsung είναι στην οθόνη, καθώς θα υποστηρίζει high refresh rate στα 120Hz. Επίσης, αν και δεν είναι ακόμα επίσημο, αναμένουμε η μπαταρία του απλού Galaxy Tab S7 να είναι αρκετά μικρότερη από το Plus μοντέλο, μόλις στα 7.760mAh, αν και η οθόνη του θα αυξηθεί στις 11 ίντσες. Το Plus μοντέλο αναμένεται να είναι μεταξύ 12.3 και 12.4 ιντσών ώστε να ανταγωνιστεί το μεγαλύτερο iPad Pro.

Πηγή

Samsung Galaxy Tab S7+: Τα πρώτα renders και η επιβεβαίωση της τεράστιας μπαταρία των 10.090mAhTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης