Realme X3: Εμφανίστηκε στο GeekBench με 12GB RAM και mid-range επεξεργαστή

Realme logo

Ενώ όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην επερχόμενη ναυαρχίδα της Realme, το X3 Pro, γνωρίζουμε ήδη ότι θα υπάρξει και η απλή έκδοση X3, χωρίς όμως να γνωρίζουμε πολλά για την εν λόγω πρόταση. Η συσκευή πέρασε από το GeekBench και μας έδωσε μία πρώτη ιδέα από το τι να περιμένουμε από τον Κινέζο κατασκευαστή.

Το Realme X3, με την ονομασία μοντέλου RMX2085, κατάφερε να συγκεντρώσει 2.307 πόντους στο single-core test και 8.216 πόντους στο multi-core test, αριθμοί αρκετά μακριά από τον flagship επεξεργαστή Snapdragon 865. Από την άλλη, η συσκευή είχε εμφανιστεί και στο Google Play Console με τον Snapdragon 855+, αλλά αυτά τα score, ειδικά το multi-core, είναι αρκετά κατώτερα από τις άλλες προτάσεις της εταιρείας.

Συγκριτικά, το Realme X3 SuperZoom που είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 855+ μπόρεσε και έφτασε τους 10.000 πόντους στο multi-core test. Οπότε, μπορεί η εταιρεία να χρησιμοποιήσει μία υπερχρονισμένη έκδοση του mid-range Snapdragon 765G ή ακόμα και τον επερχόμενο Snapdragon 768G, ο οποίος αναμένεται να είναι απλά μία μικρή αναβάθμιση σε σχέση με το τωρινό mid-range 5G μοντέλο.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, η συσκευή θα έρθει με Android 10 και το skin της εταιρείας, Realme UI, ενώ εντύπωση προκαλούν και τα 12GB RAM που είναι διαθέσιμα. Οι πληροφορίες του Google Play Consone αναφέρουν μόλις 8GB μνήμης RAM, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχουν πολλαπλές εκδόσεις. Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση για να δούμε τελικά με ποιον επεξεργαστή θα διαλέξει να κυκλοφορήσει τη συσκευή η Realme.

Πηγή

Realme X3: Εμφανίστηκε στο GeekBench με 12GB RAM και mid-range επεξεργαστήTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης