H OnePlus αναζητά 250 κατόχους OnePlus 8 για το πρόγραμμα Closed Beta

OnePlus 8 Pro

Εδώ και αρκετό καιρό, η OnePlus ακολουθεί μία στρατηγική παρόμοια με αυτή των Windows για το πως διανέμει τις builds του λειτουργικού της. Οι κατηγορίες που μπορεί να επιλέξει κάποιος είναι MP (σταθερές builds), Open Beta και Closed Beta, με την τελευταία συνήθως να ανοίγει μόνο όταν η εταιρεία ετοιμάζει σημαντικές προσθήκες.

Φαίνεται πως κάτι ετοιμάζει η εταιρεία για την επερχόμενη έκδοση του Oxygen OS, αφού σε post της στο επίσημο forum καλεί τους κατόχους των συσκευών OnePlus 8 να δηλώσουν συμμέτοχη στο πρόγραμμα Closed Beta, ενώ 250 από αυτούς θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν. Αν σας φαίνεται μικρός αυτός ο αριθμός, να σας υπενθυμίσουμε πως είναι ο μεγαλύτερος αριθμός ατόμων που έχει ανακοινώνει ποτέ η εταιρεία για Closed Beta Program.

Αν θέλετε να κάνετε αίτηση, θα πρέπει να έχετε οποιοδήποτε ξεκλείδωτο και όχι παρόχου μοντέλο της σειράς OnePlus 8, να είστε ενεργό μέλος της κοινότητας της OnePlus και να επικοινωνείτε σε σταθερή βάση με την ομάδα της εταιρείας στο Slack. Θα πρέπει να παρέχετε feedback για τις νέες λειτουργίες ή τα buds που συναντάτε στις εν λόγω εκδόσεις, αλλιώς υπάρχει ο κίνδυνος να ακυρωθείτε από την εταιρεία.

Επίσης, όσοι επιλεχτούν αν συμμετέχουν θα πρέπει να υπογράψουν NDA με την εταιρεία, δηλαδή συμφωνητικό μη αποκάλυψης οποιουδήποτε στοιχείου συναντήσουν μέσα στις builds. Τέλος, κάποιες builds ενδέχεται να χρειάζονται καθαρή εγκατάσταση για να παίζουν σωστά, οπότε όσοι τολμηροί το δοκιμάσετε να έχετε έτοιμα backup.

Πηγή

H OnePlus αναζητά 250 κατόχους OnePlus 8 για το πρόγραμμα Closed BetaTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης