Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση της αρπαγής της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη (video)

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση της αρπαγής της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για την απαγωγή της μαθήτριας στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την ομολογία της γυναίκας που την άρπαξε, το κίνητρο ήταν σεξουαλικό, αφού γνώριζε το κορίτσι από την παλιά της γειτονιά.

Η 33χρονη πήρε το παιδί και το μετέφερε στο σπίτι της στην Καλαμαριά. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες έφτιαξε ένα ρόφημα στο παιδί, έριξε μέσα σε αυτό βενζοδιαζεπίνες και κοκαΐνη και της το έδωσε. Στη συνέχεια, σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία, την μακιγιάρισε και την φωτογράφισε. Στοιχεία αναζητούν οι αξιωματικοί στον ηλεκτρονικό υπολογιστή που βρέθηκε στο σπίτι της .

Σύμφωνα με πληροφορίες η 33χρονη κοκκινομάλλα φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στην Παραλία Κατερίνης ότι έχει σεξουαλικές προτιμήσεις για ανήλικα παιδιά. Η ίδια είναι μητέρα ενός παιδιού, χωρισμένη, με το παιδί της να ζει σε άλλη πόλη, με τον πατέρα του.

Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα και δυο πλημμελήματα

Αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να το μεταχειριστεί σε ανήθικες ασχολίες, βιασμός, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, προμήθεια ναρκωτικών και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Η 33χρονη παραπέμφθηκε για να απολογηθεί στην Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία πήρε προθεσμία.

Η κοκκινομάλλα διέμενε στην Καλαμαριά, σε διαμέρισμα που είχε νοικιάσει μία άλλη γυναίκα 27 ετών. Σε έρευνα της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στο διαμέρισμα βρέθηκαν μεταξύ άλλων μία κουκούλα, ένα τζάκετ, χειροπέδες και ερωτικά βοηθήματα.

Σε κάδο απορριμμάτων κοντά στο σπίτι βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε η κατηγορούμενη κατά την αρπαγή του κοριτσιού καθώς και η ξυριστική μηχανή με την οποία ξύρισε το κεφάλι της.

Την κοκκινομάλλα γυναίκα αναγνώρισαν ως γνώριμο πρόσωπο η μητέρα, ο πατριός και ο αδερφός της ανήλικης. Η κατηγορούμενη διέμενε στο παρελθόν στην ίδια γειτονιά με την οικογένεια της μαθήτριας και είχε στενές φιλικές σχέσεις μαζί της.

Όσον αφορά την υγεία της 10χρονης συνεχίζει να παραμένει στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο με τους ψυχολόγους να βρίσκονται δίπλα της, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα από επιπλέον τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να γίνει γνωστός ο χρόνος που ελήφθησαν τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στον οργανισμό τους. Παιδοψυχολόγοι εικάζουν ότι τα ναρκωτικά δόθηκαν στη μικρή κατά τη διάρκεια της απαγωγής, γιατί διαφορετικά -ήταν τέτοια η σύσταση τους – το παιδί δεν θα μπορούσε καν να περπατήσει, ούτε να πάει στο σχολείο.

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Γ. Γιαννόπουλος μιλώντας στην ΕΡΤ, είπε πως από την αρχή που έγινε η αναφορά εξαφάνισης της 10χρονης υπήρχαν καταγγελίες γι’ αυτή την κυρία αλλά και για έναν κύριο, τις οποίες το «Χαμόγελο» τις είχε γνωστοποιήσει στην αστυνομία.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

www.ert.gr

Βιβή Παπαστεφάνου
image}

Αφήστε μια απάντηση