OnePlus 8T Pro: Θα υποστηρίζει νέα τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 65W

OnePlus 8 Pro

Τα OnePlus 8 και 8 Pro κυκλοφόρησαν στην αγορά τον Απρίλιο ωστόσο τα δύο smartphone υποστηρίζουν ενσύρματη γρήγορη φόρτιση 30W που έκανε ντεμπούτο με τα OnePlus 6T McLaren Edition. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, το OnePlus 8T Pro θα έχει γρήγορη φόρτιση 65W. Η πληροφορία αυτή εντοπίστηκε στο engineering mode του Android 11 Beta.

Τις προηγούμενες ημέρες η OnePlus ανακοίνωσε ότι τα OnePlus 8 θα δεχτούν το Android 11 Beta και σύμφωνα με πληροφορίες που άντλησε το XDADevelopers τα επόμενα high-end flagship smartphone θα έχουν 65W fast charge. Οι πληροφορίες που άντλησε το XDADevelopers αποκαλύπτουν μία λέξη κλειδί “Super Wrap Charger” και λίγο αργότερα αναφέρεται η τεχνολογία 65W fast charge.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ίσως η OnePlus δοκιμάζει σε κάποιο πρωτότυπο μία νέα γρήγορη φόρτιση η οποία ίσως κάνει ντεμπούτο με το OnePlus 8T Pro. Επιπλέον, η beta έκδοση του Android 11 στα OnePlus 8 αποκαλύπτει και ένα νέο χρώμα με την ονομασία “Ice Blue” ωστόσο ακόμη δεν είναι γνωστό ποιο smartphone θα κυκλοφορήσει με αυτό το χρώμα.

Πηγή

OnePlus 8T Pro: Θα υποστηρίζει νέα τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 65WTechblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης