Xiaomi: Ετοίμασε gaming οθόνη 29,5″ 4K με refresh rate 165Hz

Xiaomi New Gaming Monitors 165Hz

Λίγο μετά την κυκλοφορία της οικονομικής οθόνης από τη θυγατρική της, η Xiaomi ετοιμάζεται να βγάλει στην αγορά νέα gaming οθόνη, σε τρεις διαστάσεις, και υψηλό ρυθμό ανανέωσης.

Οκτώ οθόνες, ένα power bank και άλλα προϊόντα

Σύμφωνα με ξένα μέσα, η κινέζικη κατασκευάστρια έχει έτοιμες πέντε νέες gaming οθόνες με διαγώνιο 24,5 ίντσες, 27 ίντσες, και 29,5 ίντσες. Όλες οι εκδόσεις θα έχουν ρυθμό ανανέωσης 165Hz, ενώ η Xiaomi θα κυκλοφορήσει δύο 4K μοντέλα με διαγώνιο 27 ίντσες και 29,5 ίντσες.

Εκτός από τις παραπάνω οθόνες, που αναμένεται να έχουν σχεδόν ανύπαρκτα bezels, η Xiaomi θα κυκλοφορήσει δύο ακόμα gaming focused οθόνες οι οποίες θα έχουν διαγώνιο 23,8 ίντσες και 27 ίντσες. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε τον ρυθμό ανανέωσης ή την ανάλυση τους.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Xiaomi θα κυκλοφορήσει και μία σειρά από νέες συμβατικές οθόνες οι διαγώνιοι των οποίων παραμένουν άγνωστες. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι ένα από τα μοντέλα θα είναι στις 27 ίντσες και κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρχει τουλάχιστον ένα με μεγαλύτερη διαγώνιο.

Η παρουσίαση των οθονών αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος Ιούνιο. Στην ίδια εκδήλωση, η οποία περιμένουμε να είναι online only, ενδέχεται να δούμε μερικά ακόμα νέα προϊόντα της Xiaomi, καθώς και ένα νέο power bank με χωρητικότητα 30.000mAh.

Πηγή

Xiaomi: Ετοίμασε gaming οθόνη 29,5″ 4K με refresh rate 165HzTechblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος