Realme X50t 5G: Εντοπίστηκε στο Google Play Console με Snapdragon 765

Realme X50t 5G render TENAA

Η Realme φαίνεται να ακολουθεί τη μόδα των άλλων Κινέζων κατασκευαστών, προσθέτοντας συνεχώς συσκευές στην ήδη μεγάλη της γκάμα που κυκλοφορεί στην αγορά. Μία νέα συσκευή της σειράς X50 εμφανίστηκε στο Google Play Console, δίνοντας μας τις πρώτες πληροφορίες.

Το πέμπτο μέλος της σειράς συσκευών Realme X50 (unboxing) έρχεται εξοπλισμένο με τον mid-range επεξεργαστή Snapdragon 765 και 6GB μνήμης RAM, αν και σίγουρα θα ακολουθήσουν εκδόσεις με περισσότερη μνήμη RAM. Η οθόνη του X50t 5G θα είναι ανάλυσης FHD+ με πυκνότητα 480dpi, ενώ θα τρέχει την τελευταία έκδοση του λειτουργικού της Google, Android 10.

Αν και τα παραπάνω δε μας αποκαλύπτουν πολλά στοιχεία για το επερχόμενο μοντέλο, η ιστοσελίδα 3C μας αποκαλύπτει πως θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση έως 30W, με τη μπαταρία της συσκευής να ανέρχεται στα 4.100mAh. Επιπλέον, διάφορες πηγές κάνουν λόγο για οθόνη 6.57 ιντσών τεχνολογίας LCD με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz.

Στο κομμάτι της φωτογραφίας, το X50t 5G αναμένεται να προσφέρει τετραπλό σύστημα κάμερας στο πίσω μέρος της συσκευής, με κύριο φακό 48MP, αλλά και διπλό σύστημα κάμερας στο μπροστά μέρος, με κύρια κάμερα 16MP και αισθητήρα βάθους 2MP.

Πηγή

Realme X50t 5G: Εντοπίστηκε στο Google Play Console με Snapdragon 765Techblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης