PlayStation 4: Τέσσερις λόγοι για τους οποίους αξίζει ακόμη να το αγοράσεις

PlayStation 4 Worth To Buy Reasons

Μπορεί η Sony να ανακοίνωσε ήδη το PlayStation 5, αλλά ποιος είπε ότι δεν αξίζει πλέον να αγοράσεις τον προκάτοχο του; Σε αυτό το άρθρο θα αναφέρουμε όχι έναν, αλλά τέσσερις λόγους για τους οποίους αξίζει ακόμη να επενδύσει κάποιος τα χρήματα του σε ένα PlayStation 4.

Τιμή

Ξεκάθαρα ο νούμερο ένα λόγος είναι η τιμή. Με την κυκλοφορία των PlayStation 5 και Xbox Series X, οι τιμές των PlayStation 4 και Xbox One θα μειωθούν. Οπότε, αν δεν θες να επενδύσεις σε μία νέα κονσόλα που ενδεχομένως δεν θα έχει μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών και θα είναι σαφώς πιο ακριβή, τότε δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεσαι άλλο.

Πλήθος διαθέσιμων τίτλων

Είναι απόλυτα λογικό, μία κονσόλα που κυκλοφορεί στην αγορά τόσα χρόνια να έχει μία εντυπωσιακά μεγάλη βιβλιοθήκη με κάθε είδους παιχνίδι. Επιπλέον, με την κυκλοφορία του PlayStation 5, αρκετές εταιρείες ίσως μειώσουν και τις τιμές των παιχνιδιών τους, τα οποία είναι συμβατά με το PlayStation 4.

Νέα παιχνίδια

Το γεγονός ότι κυκλοφορεί νέα κονσόλα, δεν σημαίνει ότι οι εταιρείες θα σταματήσουν να υποστηρίζουν την προηγούμενη γενιά. Αρκετοί από τους τίτλους που θα κυκλοφορήσουν για το PlayStation 5 θα είναι διαθέσιμοι και για το PlayStation 4.

Πολλά ακόμα χρόνια υποστήριξης

Η Sony διέκοψε την παραγωγή του PlayStation 3 το 2016, τρία χρόνια μετά την ανακοίνωση του PlayStation 4. Επίσης, το τελευταίο παιχνίδι για το PS3 κυκλοφόρησε το 2018, πέντε χρόνια μετά την ανακοίνωση του PS4. Σύμφωνα με αυτές τις ημερομηνίες, η προηγούμενης γενιάς κονσόλα έχει τουλάχιστον άλλα πέντε χρόνια ζωής.

Πηγή

PlayStation 4: Τέσσερις λόγοι για τους οποίους αξίζει ακόμη να το αγοράσειςTechblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος