Redmi 9: Live φωτογραφίες δείχνουν τετραπλή κάμερα σε module σαν του Poco X2

Redmi 9 Live Photo Poco F2 Redmi K30 000

Περιμένουμε σύντομα η θυγατρική της Xiaomi να παρουσιάσει τα Redmi 9, για τα οποία έχουμε μάθει αρκετά τις τελευταίες ημέρες. Στα πρόσφατα νέα, έχουμε μία live φωτογραφία που αποκαλύπτει τον σχεδιασμό της πλάτης του ενός εκ των δύο smartphones.

Τι αποκαλύπτει η εικόνα

Το Redmi 9 έχει στην πλάτη στρογγυλό πλαίσιο στο κέντρο του οποίο υπάρχει ένα κάθετο module, ακριβώς ίδιο με του Poco X2 και των Redmi K30. Στο module βλέπουμε τρεις κάμερες και έναν κλασικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Δίπλα από το κύριο module, η εταιρεία έχει τοποθετήσει ένα μικρότερο module το οποίο περιέχει μία ακόμα κάμερα και το LED flash. Ο λόγος που η κατασκευάστρια ακολούθησε τον συγκεκριμένο σχεδιασμό παραμένει άγνωστος.

Επίσης, σύμφωνα με τη φωτογραφία το Redmi 9 θα κυκλοφορήσει τουλάχιστον σε δύο χρώματα, Teal/Green και Violet.

Χαρακτηριστικά

Πρόσφατα, δημοσιεύτηκαν στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo μερικά από τα χαρακτηριστικά του Redmi 9. Με βάση όσα ανέφερε το leak, το smartphone θα έχει οθόνη 6,53 ιντσών με ανάλυση 1080p. Στο εσωτερικό του έξυπνου τηλεφώνου θα υπάρχει ο Helio G80 και μπαταρία με χωρητικότητα 5.000mAh και υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 18W.

Τέλος, το Redmi 9 θα έχει στα module τέσσερις κάμερες, την κύρια 13MP θα συνοδεύουν μία ultra wide 8MP, και δύο ακόμα αισθητήρες 5MP και 2MP.

Πηγή

Redmi 9: Live φωτογραφίες δείχνουν τετραπλή κάμερα σε module σαν του Poco X2Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος