HTC Desire 20 Pro: Επιβεβαιώθηκαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά μέσω του Google Console

HTC Desire 20 Pro

Πριν περίπου ένα μήνα ήρθαν στο φως οι πρώτες πληροφορίες για τις επερχόμενες συσκευές της HTC, η οποία επιστρέφει στην αγορά μετά από απουσία σχεδόν 2 ετών. Λίγες μέρες μετά είδαμε τις πρώτες εικόνες του HTC Desire 20 Pro με τετραπλή κάμερα και punch hole, ενώ τώρα ήρθαν στο φως και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Το HTC Desire 20 Pro έλαβε πιστοποίηση από το Google Play Support και εμφανίστηκε λίγο αργότερα και στο Google Play Console. Πρόκειται για συσκευή μεσαίας κατηγορίας με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 665, συνοδευόμενο από 6GB μνήμης RAM. Η συσκευή τρέχει την τελευταία έκδοση του λειτουργικού της Google, Android 10.

HTC Desire 20 Pro Geekbench

H καταχώρηση στο Google Play Console μας αποκαλύπτει και την ανάλυση της συσκευής, η οποία ανέρχεται στα 2.340×1080, δηλαδή FHD+. Αν συνδυάσουμε την ανάλυση με την πυκνότητα οθόνης στα 400dpi, το αποτέλεσμα είναι μία οθόνη περίπου 6.5 ιντσών. Επίσης, με το δαχτυλικό αποτύπωμα να βρίσκεται στο πίσω μέρος, μάλλον έχουμε να κάνουμε με panel τεχνολογίας LCD.

Δε γνωρίζουμε πότε και σε τι τιμή θα κυκλοφορήσει η συσκευή, ούτε τα χαρακτηριστικά της τετραπλής κάμερας. Πάντως, ακόμα και η επιλογή για Snapdragon επεξεργαστή είναι μία αναβάθμιση από τις MediaTek επιλογές που βλέπαμε μέχρι σήμερα σε αυτή την κατηγορία από την HTC. Εσείς θα αγοράζατε συσκευή μία εταιρείας που απουσιάζει εδώ και δύο χρόνια από την αγορά;

Πηγή

HTC Desire 20 Pro: Επιβεβαιώθηκαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά μέσω του Google ConsoleTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης