«Rebranding Greece»: Σήμερα η παρουσίαση της νέας τουριστικής καμπάνιας για το 2020 – Παρουσία του πρωθυπουργού(video)

«Rebranding Greece»: Σήμερα η παρουσίαση της νέας τουριστικής καμπάνιας για το 2020 – Παρουσία του πρωθυπουργού(video)

Η νέα φιλόδοξη τουριστική καμπάνια της Ελλάδας για το 2020 «Rebranding Greece», θα παρουσιαστεί στις 20:00 σήμερα στην Αίγλη Ζαππείου, παρουσία του πρωθυπουργού.
Σε σκηνικό θερινού κινηματογράφου θα έρθει στο προσκήνιο όλη η καμπάνια που θα μεταδίδεται μέσα από κοινωνικά δίκτυα σε χώρες του εξωτερικού, προκειμένου να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι  τουρίστες φέτος στη χώρα μας.

«Η πίτα θα είναι μικρή για τον τουρισμό αυτό το καλοκαίρι», επισημαίνουν στην κυβέρνηση και «η Ελλάδα θα διεκδικήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι από αυτή». Στις 15 Ιουνίου ανοίγουν οι πύλες για τον τουρισμό και επενδύει πάρα πολλά η κυβέρνηση, στην τουριστική καμπάνια της Ελλάδας και στο νέο διαφημιστικό σλόγκαν για τη χώρα μας που θα παρουσιαστεί απόψε το βράδυ.
Η χώρα έχει κερδίσει αξιοπιστία λόγω της επιτυχίας με την οποία διαχειρίστηκε το πρώτο κύμα της πανδημίας και εκεί επάνω θα εστιάσει το όλο πλαίσιο της διαφημιστικής καμπάνιας «Ελάτε σε μία χώρα που είναι υγειονομικά ασφαλής και μπορείτε να κάνετε εδώ τις διακοπές σας με ασφάλεια»
Η καμπάνια που θα παρουσιαστεί απόψε στοχεύει στο κοινό του εξωτερικού. Θα υπάρξει και δεύτερο κύμα τουριστικής εκστρατείας που θα απευθύνεται στους Έλληνες. Ο εσωτερικός τουρισμός, είναι ένα κομμάτι στο οποίο επενδύει πολλά η κυβέρνηση και προσδοκά σε επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου για τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο εφόσον είναι καλά τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Πηγή: ΕΡΤ

Ρεπορτάζ: Νίκος Γκάτσιος

www.ert.gr

Ρούλα Κρικώνη
image}

Αφήστε μια απάντηση