Αιματηρή συμπλοκή στην Κρήτη: Αποσωληνώθηκε ο 54χρονος (video)

Αιματηρή συμπλοκή στην Κρήτη: Αποσωληνώθηκε ο 54χρονος (video)

Συναγερμός σήμανε στον Μυλοπόταμο, με αφορμή το νέο αιματηρό επεισόδιο στο οποίο τραυματίστηκαν δύο αδέρφια από τα Ζωνιανά, ο ένας από ξυλοδαρμό και ο δεύτερος από πυροβολισμό. Οι δράστες συγχωριανοί τους διαφεύγουν τη σύλληψη, ενώ στην περιοχή έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Σε ΜΕθ νοσηλεύεται ο 54χρονος που δέχθηκε τη σφαίρα. Αποσωληνώθηκε μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη και αναμένεται να εξέλθει σύντομα από την εντατική. Θα δώσει κατάθεση στην αστυνομία μόλις το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του.

Η αστυνομία αναζητεί τους δράστες των περιστατικών που προκάλεσαν τον τραυματισμό των δύο αδελφών, ενώ βρίσκεται σε επαγρύπνηση για να μην υπάρξουν πράξεις αντεκδίκησης.

Όλα ξεκίνησαν με την ενέδρα που έστησαν σε ένα 45χρονο κτηνοτρόφο τα μέλη μιας άλλης οικογένειας στο χωριό έξω από τον οικισμό Αξός, όπου τον παραμόνευαν και όταν τον είδαν, τον ξυλοκόπησαν με ξύλα και μαγκούρες.

Ο αδελφός του θύματος, ένας 54χρονος κτηνοτρόφος, πήγε στο σπίτι των δραστών να ζητήσει το λόγο και εκεί δέχτηκε καταιγισμό πυροβολισμών.

Η αστυνομία αναζητά έναν 25χρονο για τον τραυματισμό του 54χρονου, καθώς και τους δυο πρωταγωνιστές του ξυλοδαρμού που προκάλεσαν το αιματηρό επεισόδιο.

Η συμπλοκή στα Ζωνιανά σημειώθηκε μόλις μερικές ημέρες μετά το διπλό φονικό στα Ανώγεια που ξύπνησε μνήμες βεντέτας στην περιοχή.

Στις 14 Μαΐου στο Περαχώρι Ανωγείων, ελάχιστα χλμ. από τα Ζωνιανά, είχαν χάσει τη ζωή τους ένας 59χρονος και ένας 30χρονος μετά από καυγά που έγινε για ασήμαντη αφορμή και κράτησε τις αστυνομικές δυνάμεις σε επαγρύπνηση για το φόβο αντεκδίκησης.

Πηγή: ΕΡΤ / Ρεπορτάζ: Δημήτρης Καρυωτάκης, Φανή Καλαθάκη

www.ert.gr

Τίνα Σιδέρη
image}

Αφήστε μια απάντηση