PlayStation 5: Η Sony θα αποκαλύψει επίσημα παιχνίδια στις 4 Ιουνίου

Ενώ οι φήμες των τελευταίων ημερών ήθελαν τη Sony να αποκαλύπτει σε διαδικτυακό event το PS5 στις 3 Ιουνίου, η εταιρεία πριν από λίγο ανακοίνωσε ένα διαδικτυακό event για τις 4 Ιουνίου στο οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μια γεύση από τα παιχνίδια που θα πλαισιώσουν την κονσόλα.

Όπως αναφέρει η ίδια η εταιρεία, με κάθε γενιά, από το πρώτο PlayStation έως το PlayStation 4, θέτουν υψηλότερους στόχους και προσπαθούν να προσφέρουν καλύτερες εμπειρίες για την κοινότητά τους. Αυτή είναι η αποστολή του PlayStation για περισσότερα από 25 χρόνια. Υπάρχουν λίγα πράγματα τόσο συναρπαστικά όσο η κυκλοφορία μιας νέας κονσόλας, ενώ αυτός ο δρόμος για το λανσάρισμα ήταν λίγο… διαφορετικός, δηλώνουν ενθουσιασμένοι όσο ποτέ για αυτό το ταξίδι για να επαναπροσδιορίσουν το μέλλον των βιντεοπαιχνιδιών.

PS5

Αποκάλυψαν τις τεχνικές προδιαγραφές και σας έδειξαν το νέο ασύρματο χειριστήριο DualSense. Αλλά τι είναι μια κυκλοφορία χωρίς παιχνίδια; Γι ‘αυτό ήρθε η να δώσουν μια πρώτη ματιά στα παιχνίδια που θα παίζουμε μετά το λανσάρισμα του PlayStation 5 στην περίοδο των εορτών. Η Sony υποστηρίζει ότι τα παιχνίδια που έρχονται στο PS5 αντιπροσωπεύουν τα καλύτερα στον κλάδο από καινοτόμα στούντιο. Η ψηφιακή εκδήλωση θα διαρκέσει λίγο περισσότερο από μία ώρα.

Η έλλειψη φυσικών γεγονότων μας έδωσε μια εκπληκτική ευκαιρία να σκεφτούμε διαφορετικά και να σας φέρουμε σε αυτό το ταξίδι μαζί μας και ελπίζουμε, πιο κοντά από ποτέ. Αυτό είναι μέρος της σειράς ενημερώσεων PS5 και να είστε σίγουροι, μετά την εκδήλωση της επόμενης εβδομάδας, θα έχουμε ακόμα πολλά να μοιραστούμε μαζί σας.

Θα μπορείτε να δείτε την παρουσίαση στο Twitch ή στο YouTube στις 4 Ιουνίου στις 13:00 PDT/23:00 ώρα Ελλάδος για να δείτε τι φέρνει η επόμενη γενιά παιχνιδιών.

Πηγή

PlayStation 5: Η Sony θα αποκαλύψει επίσημα παιχνίδια στις 4 ΙουνίουTechblog.gr

Φώτης Λαμπρινός