Κινδυνεύει να χάσει το μάτι της η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι -Τι είπε στους αστυνομικούς 

Κινδυνεύει να χάσει το μάτι της η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι -Τι είπε στους αστυνομικούς 

Συγκλονισμένη είναι ελληνική κοινωνία από την  είδηση της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον μιας 34χρονης χθες στη λεωφόρο Θησέως στην Καλλιθέα.

Δράστης ήταν μια άλλη γυναίκα που φορούσε χειρουργική μάσκα και εξαφανίστηκε προτού προλάβουν οι περαστικοί να αντιδράσουν. Η κατάσταση της υγείας της νεαρής γυναίκας παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή και το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού και του σώματος, ενώ η επίθεση που δέχτηκε της έχει προκαλέσει πολύ σοβαρό πρόβλημα στο αριστερό της μάτι με τον κίνδυνο να το χάσει να είναι αρκετά μεγάλος.

Το θύμα νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Ν.Φάληρο σε κακή ψυχολογική κατάσταση όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες και στους αστυνομικούς της  ασφάλειας  που την επισκέφθηκαν ανέφερε ότι :

«Δεν μπορώ να φανταστώ ποιο άτομο θα ήθελε να μου κάνει κακό. Αυτό που θυμάμαι είναι μια γυναίκα με μαύρα ρούχα να εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά μου, την ώρα που περίμενα το ασανσέρ στο κτήριο όπου εργάζομαι και να μου πετά ένα καυστικό υγρό»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.gr

Παντιάς Ζαχαριάδης
image}

Αφήστε μια απάντηση