Vivo: Teaser για την επερχόμενη σειρά X50 με… Gimbal

Vivo X50 gimbal teaser

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε όλο και μεγαλύτερα άλματα στις φωτογραφικές δυνατότητες των smartphone, από πολλαπλά συστήματα καμερών έως και ζουμ μέχρι το… φεγγάρι. Η Vivo φαίνεται να μας ετοιμάζει κάτι ξεχωριστό, πηγαίνοντας τη σταθεροποίηση της εικόνας ένα βήμα παραπάνω.

Συγκεκριμένα, μέσω teaser που ανέβασε η ίδια η εταιρεία στο λογαριασμό της στο Weibo, η Vivo παρουσιάζει ένα gimbal με πόδια, του οποίου η κάμερα, όσο χορεύει αυτό και κουνιέται, παραμένει σταθερή. Αν παρατηρήσει κανείς στο τρίτο δευτερόλεπτο, φαίνεται η ονομασία Vivo X50 Pro, οπότε είναι σίγουρο ότι μιλάμε για τη ναυαρχίδα της εταιρείας, η οποία θα έρθει με κάποιου είδους βελτιωμένης σταθεροποίησης εικόνας.

Επίσης, στο δέκατο δευτερόλεπτο παρουσιάζονται λίγες λεπτομέρειες για τις κάμερες της συσκευής. Η Pro έκδοση θα έχει τετραπλό σύστημα κάμερας, με μία εκ των καμερών να φαίνεται πως θα είναι περισκοπική, για αποκλειστική χρήση μεγάλης εστίασης. Δυστυχώς το clip τελειώνει σε μόλις 15 δευτερόλεπτα, χωρίς να αποκαλύπτει πολλά.

Η ανακοίνωση των επερχόμενων συσκευών αναμένεται στις 1 Ιουνίου. Προηγούμενες αναφορές κάνουν λόγο για κυρτή AMOLED οθόνη από τη Samsung 6.56 ιντσών ανάλυσης FHD+ και μεγάλο ρυθμό ανανέωσης στο κορυφαίο μοντέλο της εταιρείας. Μαζί με την Pro έκδοση, αναμένονται να ανακοινωθούν τα X50, X50E και X50 Lite, αν και προς το παρόν οι παραπάνω πληροφορίες αποτελούν φήμες και τίποτα παραπάνω.

Πηγή

Vivo: Teaser για την επερχόμενη σειρά X50 με… GimbalTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης