Samsung Galaxy Note 20: Αυτός είναι ο τελικός σχεδιασμός με τριπλή κάμερα

Samsung Galaxy Note 20 Renders

Τον Αύγουστο, περιμένουμε η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια να παρουσιάσει τα Samsung Galaxy Note 20 και το Galaxy Fold 2. Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν πολλά leaks για όλα τα smartphones που θα ανακοινώσει η εταιρεία, και σήμερα μάθαμε τα πάντα για τον σχεδιασμό του Note 20.

Τριπλή κάμερα σε ορθογώνιο module

Ο γνωστός leaker Ice Universe βρήκε τα πρώρα renders του Samsung Galaxy Note 20 και τα δημοσίευσε στο Twitter. Δημιουργός των renders είναι ο @HarmlessKarl που μάλλον έχει στα χέρια του CAD σχέδια του smartphone.

Στην πρώτη εικόνα βλέπουμε τη μπροστά μεριά του Galaxy Note 20, το οποίο θα έχει punch hole τοποθετημένο κεντρικά στο πάνω μέρος της οθόνης. Τα bezels μοιάζουν μεγάλα, αλλά ο Ice Universe απάντησε στο tweet του και είπε ότι φαίνονται τόσο μεγάλα γιατί το render είναι πολύ πρόχειρο.

Samsung Galaxy Note 20 Renders

Περνώντας στην πλάτη του smartphone, στην πάνω αριστερή γωνία το Samsung Galaxy Note 20 θα έχει το κλασικό πλέον ορθογώνιο module με τρεις κάμερες και το LED flash. Επίσης, αν παρατηρήσουμε καλά τη φωτογραφία βλέπουμε ότι στις πλευρές της πλάτης υπάρχουν διάφανες ακμές που δείχνουν ότι θα είναι καμπύλες.

Τα τελευταία στοιχεία που δίνουν τα renders είναι ότι η υποδοχή του S Pen θα είναι τοποθετημένη στην αριστερή μεριά και όλα τα κουμπιά θα βρίσκονται στη δεξιά μεριά.

Πηγή

Samsung Galaxy Note 20: Αυτός είναι ο τελικός σχεδιασμός με τριπλή κάμεραTechblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος