Η εισαγγελέας στη δίκη της Ελένης Τοπαλούδη: Μην δεχτείτε καμία συγγνώμη, σας κοροϊδεύουν

Με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη πρόσφερε ένα μπουκέτο με τριαντάφυλλα, από τον κήπο τους, στην εισαγγελέα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Ήταν ο επίλογος σε μια αγόρευση καταπέλτη, μια κίνηση συμβολική καθώς τα λόγια της μίλησαν στην καρδιά της οικογένειας της άτυχης φοιτήτριας που βρήκε βασανιστικό θάνατο πριν από περίπου ενάμισι χρόνο, στη Ρόδο.

«Από την Ελένη για εσάς» είπε ο πατέρας στην εισαγγελέα η οποία ζήτησε την ενοχή των δυο νεαρών κατηγορουμένων δηλώνοντας πως δεν έχει καμία αμφιβολία πως είχαν συναποφασίσει να υλοποιήσουν το εγκληματικό τους σχέδιο.

«Το παιδί σας οδηγήθηκε ως πρόβατο επί σφαγή, αν μπορώ να απαλύνω το πόνο σας θα σας πω ότι η Ελένη ήταν μια ηρωίδα, δεν ήταν μόνο ένα δώρο ζωής» είπε η εισαγγελέας απευθυνόμενη στους γονείς και μιλώντας για την Ελένη  την χαρακτήρισε σύμβολο λέγοντας:  «Ήταν ένα κορίτσι με όνειρα, με πολύ υψηλούς στόχους που αντιστάθηκε με απίστευτο σθένος στο σπίτι του τρόμου.

Αν μπορώ να σας απαλύνω το πόνο θα σας πω ότι είναι ένα κορίτσι σύμβολο γιατί με πικρία βλέπω ότι το 2020 η γυναίκα αντιμετωπίζεται σαν ένα τίποτα, σε πολλές περιπτώσεις. Αντιστάθηκε σε αυτά τα άθλια υποκείμενα με ηρωισμό που ούτε άντρας δεν το κάνει. Φτιάξατε ένα κόσμημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ: www.newsbeast.gr/


Αφήστε μια απάντηση