Xbox Series X: Πόσο θα κοστίζει; Προβλέψεις από αναλυτές

Xbox Series X Official Specs And More

Η νέα κονσόλα της Microsoft η οποία θα ακούει στο όνομα Xbox Series X αναμένεται να κυκλοφορήσει προς το τέλος του έτους, εκτός όμως από τα χαρακτηριστικά της κονσόλας, τα οποία έχουν ανακοινωθεί εδώ και αρκετό καιρό, σημαντικό ρόλο για τις πωλήσεις παίζει και η τιμή. Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποια επίσημη πληροφορία για την τιμή της νέας κονσόλας, ωστόσο οι αναλυτές κάνουν τις δικές τους προβλέψεις, για το που θα κυμανθεί η τιμή του Xbox Series X.

Σύμφωνα με τον αναλυτή, Michael Pachter, το Xbox Series X θα κοστίζει λιγότερο από ότι περιμένουν οι παίχτες και πιθανόν θα διαμορφώνεται γύρω στα $400. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι το μεγαλύτερο μέρος της κοινότητας τόσο της Microsoft όσο και της Sony αναφέρεται σε τιμή μεταξύ $500 και $600.

Ο Pachter λέει ότι τα κέρδη της Microsoft προέρχονται από πολλούς και διαφορετικούς τομείς και αυτό της επιτρέπει να προσαρμόσει τις τιμές των προϊόντων, ακόμη και αν από αυτές δεν έχει κέρδος. Σημαντικό παράγοντα για το κόστος του Xbox Series X θα παίξει και το κόστος του PS5 που θα κυκλοφορήσει το ίδιο διάστημα μέσα στο έτος.

Πηγή

Xbox Series X: Πόσο θα κοστίζει; Προβλέψεις από αναλυτέςTechblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης