Nokia 9.3 PureView: Θα υποστηρίζει εγγραφή 8K και θα έχει εξελιγμένα modes στην κάμερα

Nokia 9.2 PureView

Η HMD Global ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το επόμενο flagship της Nokia, τους επόμενους μήνες. Όσα περισσότερα στοιχεία κυκλοφορούν για το επερχόμενο smartphone, τόσο περισσότερο κατανοούμε τους λόγους για τους οποίους η εταιρεία παρέκαμψε το 9.2 PureView και πέρασε κατευθείαν στο Nokia 9.3 PureView.

Το τέλειο smartphone

Αυτή τη φορά, η HMD θέλει να τα κάνει όλα σωστά και να κυκλοφορήσει ένα τέλειο smartphone, χωρίς προβλήματα, και με ισχυρό premium module, που θα προσελκύσει περισσότερους καταναλωτές.

Τα τελευταία νέα έρχονται από το NokiaPowerUser και αφορούν τόσο τις επιδόσεις της κάμερας, όσο και μία σειρά από νέα modes που θα προσφέρουν ακόμα καλύτερη φωτογραφική εμπειρία.

Αρχικά, το Nokia 9.3 PureView θα υποστηρίζει εγγραφή 8K στα 30 fps, ένα χαρακτηριστικό που αυτή τη στιγμή διαθέτουν ελάχιστα smartphones όπως τα Samsung Galaxy S20, Xiaomi Mi 10 Pro, και Red Magic 3S.

Έπειτα, η HMD Global έχει πραγματοποιήσει κάποιες βελτιώσεις στην κάμερα του Nokia 9.3 PureView, κυρίως στα Pro και Night Mode. Επίσης, το module θα υποστηρίζει κάποια νέα αποκλειστικά εφέ της Zeiss.

Όλες αυτές οι βελτιώσεις, σε συνδυασμό με των αισθητήρα 108MP που γνωρίζουμε ότι θα έχει το Nokia 9.3 PureView, το κάνουν άμεσα ένα από τα καλύτερα κάμερα smartphones του 2020. Τουλάχιστον στα χαρτιά, γιατί η απόδοση είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα.

Πηγή

Nokia 9.3 PureView: Θα υποστηρίζει εγγραφή 8K και θα έχει εξελιγμένα modes στην κάμεραTechblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος