iPhone 12: Θα εξοπλίζεται με sub-6GHz 5G ώστε να μειωθεί η τιμή του

iPhone 12 5G

Τα iPhone 12 αναμένεται να είναι τα πρώτα smartphone του Αμερικανικού κολοσσού, τα οποία θα ενσωματώνουν το νέο ταχύτατο δίκτυο, 5G. Το 5G λέγεται ότι θα υποστηρίζεται από κάθε iPhone 12 ωστόσο τα απλά μοντέλα μάλλον θα έχουν sub-6GHz για να κρατηθεί χαμηλά η τιμή. Τα υπόλοιπα δύο μοντέλα τα οποία θα ακούνε στο όνομα Pro και Pro Max θα έχουν mmWave και θα υποστηρίζουν τις υψηλότερες ταχύτητες που έχει να προσφέρει η νέα τεχνολογία.

Τα δίκτυα με sub-6GHz προσφέρουν ταχύτητες μεταξύ 200 Mbps και 300 Mbps πράγμα που σημαίνει ότι για τον μέσο χρήστη είναι ήδη αρκετά υψηλές ώστε να μην παρατηρηθούν μεγάλες διαφορές στην καθημερινή χρήση. Το mmWave από την άλλη το οποίο θα έχουν τα δύο κορυφαία iPhone μπορεί να ξεπεράσει και το 1Gbps.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά το πιο φθηνό iPhone 12 λέγεται ότι θα κοστίζει $649 και θα έχει οθόνη 5.4 ίντσες ενώ το κορυφαίο Pro Max θα έχει οθόνη 6.7 ιντσών και κόστος $1.099. Τα δύο ενδιάμεσα iPhone 12 και iPhone 12 Pro θα έχουν οθόνη 6.1 ίντσες και κόστος $749 και $999 αντίστοιχα. Ταυτόχρονα, αναμένεται να αλλάξει και ο σχεδιασμός καθώς και το μέγεθος του notch.

Πηγή

iPhone 12: Θα εξοπλίζεται με sub-6GHz 5G ώστε να μειωθεί η τιμή τουTechblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης