Call of Duty: Warzone: Η μοναδική συνέχεια για τα νέα video games του franchise σε PlayStation 5, Xbox Series X

Call of Duty: Warzone

Είναι δεδομένο ότι η σειρά Call of Duty θα συνεχιστεί και στις νέες κονσόλες των Sony, MicrosoftPlayStation 5 και Xbox Series X, αντίστοιχα.

Το Modern Warfare είναι αυτό που είχε τον πρώτο λόγο στις προτιμήσεις των gamers από τον Σεπτέμβριο του 2019, όταν και κυκλοφόρησε από την Activision, ενώ τον περασμένο Μάρτιο ήρθε στον κόσμο το Warzone και πρόσφατα έγινε διαθέσιμο στις κονσόλες και το Modern Warfare 2 Campaign Remastered.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Infinity Ward, η οποία έχει αναλάβει τον προγραμματισμό του παιχνιδιού, το Warzone θα αποτελέσει τη μοναδική συνέχεια για τα νέα video games του franchise, που θα κυκλοφορήσουν στις νέες κονσόλες τα επόμενα χρόνια.

Την αποκάλυψη έκανε ο διευθυντής αφήγησης της εταιρείας, Τέιλορ Κουροσάκι, σε συνέντευξή του στη γαλλική ιστοσελίδα Gamergen. «Θα είναι πολύ ωραίο να δούμε πώς θα εστιάσουμε την προσοχή μας στα διάφορα sub-franchise, αλλά το Warzone θα είναι η μοναδική συνέχεια.

Γνωρίζω ότι το πλάνο μας είναι το Warzone να συνεχιστεί γι’ αρκετό καιρό, οπότε όσο πιο σύντομα κυκλοφορήσουν και είναι διαθέσιμα αυτά τα νέα συστήματα, θα τα υποστηρίξουμε», είπε, μεταξύ άλλων, ο Κουροσάκι.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι εδώ και λίγες ημέρες διατίθεται δωρεάν στο PS Plus το Combat Pack, με νέους Operator, χάρτες, όπλα και άλλες in-game λειτουργίες, καθώς και το νέο Battle Pass για τη Season 3.

Πηγή 1, 2

Call of Duty: Warzone: Η μοναδική συνέχεια για τα νέα video games του franchise σε PlayStation 5, Xbox Series XTechblog.gr

Νίκος Τσιώκος