iPhone SE 2020: Unboxing video με το νέο μικρό

Το νέο μικρό της Apple έφτασε στα χέρια μας και ήδη έχουμε ξεκινήσει να το χρησιμοποιούμε θέλοντας να καταλάβουμε μεταξύ άλλων αν μπορεί να μας καλύψει η “μικρή” οθόνη 4.7″. Το κόκκινο χρώμα που επιλέξαμε πραγματικά τα σπάει από εμφάνιση και σαν σύνολο το νέο iPhone SE δείχνει πολύ premium αφήνοντας μια αίσθηση ότι είναι γυάλινο.

Ναι εκτός από το σασί του που είναι από αλουμίνιο, το υπόλοιπο σώμα εξωτερικά είναι από γυαλί και μαζί με το βάρος του που είναι 148 γρ. σου αφήνει την αίσθηση ενός αντικειμένου που πρέπει να προσέχεις πολύ μην σου πέσει κάτω γιατι περιμένεις ότι θα γίνει “θρύψαλα”.

iPhone SE 2020 Unboxing

Σαν μέγεθος το iPhone SE κουμπώνει με άνεση στην παλάμη του χεριού σου και σου αφήνει την αίσθηση ότι το κρατάς με ασφάλεια. Τα bezel εντάξει έρχονται από άλλη εποχή είμαι σίγουρος όμως ότι υπάρχει αρκετός κόσμος εκεί έξω που έχει βαρεθεί τα “παντοφλόφωνα” και ψάνχει ένα ισχυρό μικρό smartphone.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα τουμπανάκια Xperia της σειράς compact με τιμή όμως στο Θεό. Ψηλά και η τιμή του νέου iPhone SE στην Ελλάδα. Το νέο iPhone SE κυκλοφορεί σε 3 χρώματα μαύρο, άσπρο και κόκκινο, με χωρητικότητες 64GB (499 ευρώ), 128GB (569 ευρώ) και 256GB (699 ευρώ).

Ξεκινάμε λοιπόν τις “εργασίες” και τις επόμενες ημέρες θα επιστρέψουμε με το χορταστικό video review. Θα το τσιμπήσετε;

“Το iPhone SE (2020) υποστηρίζει και την τεχνολογία eSIM που έφερε πρώτη στην Ελλάδα αποκλειστικά η COSMOTE. Με την ψηφιακή κάρτα eSIM, που είναι ενσωματωμένη στη συσκευή, ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει σύνδεση COSMOTE, σκανάροντας απλά το QR code που θα προμηθευτεί σε οποιοδήποτε κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ”.

iPhone SE 2020: Unboxing video με το νέο μικρόTechblog.gr

Κώστας Βλαχάκης