OnePlus 8 Pro: Unboxing video με το νέο flagship smartphone

Εχθές έφτασε στα χέρια μας το OnePlus 8 Pro απευθείας από το ηλεκτρονικό κατάστημα της OnePlus.com/gr χωρίς τελωνείο ή άλλα έξοδα μιας και οι αποθήκες που στέλνουν Ευρώπη βρίσκονται στην Τσεχία, σε ευρωπαϊκό έδαφος. Εν αντιθέση με άλλες χρονιές που φέρναμε OnePlus στην Ελλάδα και έρχονταν με DHL, αυτή τη φορά το πακέτο μας έφτασε με την UPS (απλά το αναφέρω σαν παρατήρηση, λίγη σημασία έχει!).

Επιλέξαμε και αγοράσαμε την έκδοση 12GB/ 256GB στο πράσινο χρώμα (Glacial Green) το οποίο όπως θα δείτε και τις αντιδράσεις μας στο unboxing video δεν μας ενθουσίασε κατά την πρώτη μας επαφή και νας σας πούμε την αλήθεια… ακόμα προσπαθούμε να αποφασίσουμε αν μας αρέσει η όχι.

Η παραγγελία δόθηκε στις 15 Απριλίου, ημερομηνία που άνοιξαν οι παραγγελίες και το πακέτο έφτασε εχθές στα χέρια μας, 14 ημερολογιακές μέρες μετά. Τις προηγούμενες φορές ερχόταν νωρίτερα (απλά το αναφέρω σαν παρατήρηση, λίγη σημασία έχει και αυτό!).

OnePlus 8 Pro unboxing Techblog

Το OnePlus 8 Pro ενσωματώνει οθόνη 6.78 ιντσών τεχνολογίας Fluid AMOLED με ανάλυση QHD+ (3168×1440 pixel) και ρυθμό ανανανέωσης 120Hz, επεξεργαστή Snapdragon 865, υποστήριξη 5G και είναι Dual SIM.

Έχει τετραπλή κάμερα με τον κεντρικό αισθητήρα κατασκευής Sony με 48 Megapixel και οι άλλοι τρεις, 8MP, 48MP και 5M. H selfie κάμερα είναι 16 Megapixel, έχει στερεοφωνικά ηχεία, αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη και μπαταρία 4510 mAh με γρήγορη φόρτιση και ασύρματη φόρτιση.

Αυτό είναι το unboxing video σε ανάλυση 4K και τις επόμενες ημέρες θα επανέλθουμε με το video review.

OnePlus 8 Pro: Unboxing video με το νέο flagship smartphoneTechblog.gr

Κώστας Βλαχάκης