LG Velvet: Επίσημα με Snapdragon 765, premium σχεδιασμό και οθόνη 6,8 ιντσών

LG Velvet Official

Η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια έχει προγραμματίσει την επίσημη παρουσίαση του LG Velvet για τις 7 Μαΐου. Ωστόσο, η εταιρεία επέλεξε τη σημερινή ημέρα για να παρουσιάσει τα περισσότερα χαρακτηριστικά του premium smartphone.

Χαρακτηριστικά

Το LG Velvet έχει 6,8 ίντσες OLED οθόνη, με in-display fingerprint scanner, notch και αναλογία 20.5:9 την οποία η εταιρεία ονομάζει Cinema FullVision. Στο εσωτερικό του smartphone υπάρχει ο Snapdragon 765G τον οποίο συνοδεύουν 8GB LPDDR4X μνήμη RAM και 128GB UFS 2.1 εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος.

Το smartphone έχει τρεις πίσω κάμερες και μία selfie. Την κύρια 48MP, συνοδεύουν μία ευρυγώνια 8MP και ένας αισθητήρας βάθους 5MP. Η selfie κάμερα είναι στα 16MP. Επιπλέον, το Velvet έχει χαρακτηριστικά όπως τα Voice Out Focus, ASMR Recording, και Time Lapse.

Η μπαταρία του LG Velvet έχει χωρητικότητα 4.300mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση, και ασύρματη ταχυφόρτιση 10W. Επιπλέον το smartphone τρέχει Android 10, υποστηρίζει Bluetooth, NFC, dual-mode Wi-Fi, έχει θύρα ακουστικών και USB type-C.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το LG Velvet θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα: Aurora Gray, Aurora White, Aurora Green, και Illusion Sunset. Αρχικά, θα γίνει διαθέσιμο στις 15 Μαΐου στην Νότια Κορέα και αργότερα αναμένεται να κυκλοφορήσει σε περισσότερες αγορές. Τιμές θα μάθουμε στις 7 Μαΐου, που αναμένεται η εταιρεία να παρουσιάσει περισσότερες λεπτομέρειες για το smartphone.

LG Velvet Official
LG Velvet Official

Πηγή

LG Velvet: Επίσημα με Snapdragon 765, premium σχεδιασμό και οθόνη 6,8 ιντσώνTechblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος