OnePlus 8 Pro: Χρήστες παραπονιούνται για προβλήματα με πράσινες οθόνες

OnePlus 8 Pro green tint screen problem

Τα νέα OnePlus 8 και OnePlus 8 Pro έχουν κυκλοφορήσει με τους πρώτους καταναλωτές να τα έχουν εδώ και λίγες μέρες στα χέρια τους φαίνεται όμως ότι κάποιοι από αυτούς και συγκεκριμένα κάτοχοι του 8 Pro να αντιμετωπίζουν ενοχλητικά προβλήματα με μια πράσινη απόχρωση να εμφανίζεται στην οθόνη τους.

Αυτό που συμβαίνει είναι να εμφανίζεται μια πράσινη απόχρωση στην οθόνη όταν κοιτάς το OnePlus 8 Pro στο σκοτάδι.Τα συγκεκριμένα προβλήματα ξεκίνησαν να γίνονται γνωστά άμεσα με αναρτήσεις χρηστών τόσο στο Reddit όσο και στο OnePlus Forum με… ντοκουμέντα!

Ένα ακόμα πρόβλημα που έχουν παρατηρήσει ορισμένοι είναι η εμφάνιση μαύρων στιγμάτων κάτι σαν artifacts σε σκούρες προς μαύρες περιοχές της οθόνης. Ναι και αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται σε κατόχους του OnePlus 8 Pro όχι του “απλού 8”.

OnePlus 8 Pro green tint screen problem

H κατασκευάστρια εταιρεία αντέδρασε άμεσα ενημερώνοντας τους πελάτες της ότι, “Η ομάδα μας ερευνά αυτές τις αναφορές για να εντοπίσει τις καλύτερες λύσεις και θα εκδώσει ενημερώσεις μόλις αυτές είναι έτοιμες. Όσον αφορά την πράσινη απόχρωση, εργαζόμαστε για να το επιλύσουμε στο επόμενο OTA update”.

Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε πόσους πελάτες έχουν επηρεάσει τα συγκεκριμένα προβλήματα. Να υπενθυμίσουμε ότι προβλήματα με πράσινη απόχρωση έχουν και κάποια Galaxy S20 Ultra και αναμένεται επίσης να λυθούν με κάποιο επερχόμενο update.

Το δικό μας OnePlus 8 Pro αναμένεται να φτάσει στα χέρια μας την επόμενη εβδομάδα και είναι από την πρώτη φουρνιά! Ευχόμαστε όμως να είμαστε από τους τυχερούς που δεν θα έχουν τα συγκεκριμένα προβλήματα και πράσινο θα είναι μόνο το χρώμα της πλάτης του κινητού! Για να δούμε…

Πηγή

OnePlus 8 Pro: Χρήστες παραπονιούνται για προβλήματα με πράσινες οθόνεςTechblog.gr

Κώστας Βλαχάκης