Samsung Galaxy Fold 2: Θα διαθέτει οθόνη 120Hz και υποστήριξη S-Pen;

Samsung Galaxy Fold logo

Μπορεί το πρώτης γενιάς Galaxy Fold να μην τα πήγε και τόσο καλά σε πωλήσεις αλλά και σε κριτικές, όμως σίγουρα έθεσε τα θεμέλια για τα επερχόμενα foldable της εταιρείας. Φαίνεται πως η Samsung άκουσε την κριτική και είναι έτοιμη για τη δεύτερη συσκευή της σειράς Fold.

Σύμφωνα με τον Ross Young, ιδρυτή της DisplaySearch, το επερχόμενο Samsung Galaxy Fold 2 θα έχει εσωτερική οθόνη 7.59 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz και ανάλυση 2267×1689. Η εξωτερική οθόνη της συσκευής θα είναι 6.23 ιντσών ανάλυσης 2267×819, με ρυθμό ανανέωσης στα 60Hz. Τόσο στην εξωτερική όσο και στην εσωτερική οθόνη της συσκευής θα υπάρχει οπή για τις δύο selfie κάμερες.

Μία πληροφορία που επιβεβαιώνεται από ακόμα μία πηγή είναι η υποστήριξη του S-PEN, τουλάχιστον στην εσωτερική οθόνη της συσκευής. Κάτι όμως που δεν επισημαίνεται είναι αν η συσκευή έρθει με ενσωματωμένο S-PEN ή αν θα μπορεί να γίνει χρήση από άλλες συσκευές, μία στρατηγική που έχει ακολουθήσει η LG με το V60.

Η χρήση του Ultra Thin Glass είναι ακόμα ένα στοιχείο που επιβεβαιώνεται, όπως έγινε και στην οθόνη του Galaxy Z Flip. Το UTG είναι η πρόταση της εταιρείας ώστε να προσφέρει παραπάνω ανθεκτικότητα στην εύκαμπτη οθόνη, σε αντίθεση με το πρώτης γενιάς Fold που είχε εντελώς πλαστική οθόνη χωρίς καμία προστασία.

Άλλες πηγές κάνουν λόγο για τη χρήση του Snapdragon 865 SoC, χωρητικότητα 256GB και 512GB, καθώς και την ύπαρξη μιας πιο οικονομικής 4G έκδοσης, μαζί με την 5G. Το Samsung Galaxy Fold 2 αναμένεται να ανακοινωθεί μαζί με το Samsung Galaxy Note 20 τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους.

Πηγή

Samsung Galaxy Fold 2: Θα διαθέτει οθόνη 120Hz και υποστήριξη S-Pen;Techblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης