Ο τεχνολογικός κολοσσός θέλει να προσλάβει τον δημιουργό του Killed by Google

Killed by Google Hire

Σε περίπτωση που έχει τύχει και δεν έχεις ακούσει ποτέ για την ιστοσελίδα Killed by Google, να σε ενημερώσουμε ότι είναι από τα πιο αστεία πράγματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος κρατάει ημερολόγιο με όλα τα projects, τα apps, και γενικότερα τα περίπου 200 προϊόντα που έχει “σκοτώσει” ανά τα χρόνια ο τεχνολογικός κολοσσός. Μερικά παραδείγματα, είναι το Google Reader, το κοινωνικό δίκτυο Plus, το Inbox, το Deskbar, και άλλα.

Αυτή η συνεργασία δεν θα βγάλει πουθενά

Τώρα, και σύμφωνα με τον δημιουργό του Killed by Google, Cody Ogden, η εταιρεία τον προσέγγισε διότι θέλει να τον προσλάβει. Ο ίδιος κοινοποίησε τα νέα σε όσους χρήστες που τον ακολουθούν στο Twitter, και τους ρώτησε πώς θα έπρεπε να απαντήσει σε αυτό το αίτημα.

Όπως όλα δείχνουν, ο Cody Ogden δεν ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με τη Google, και προσεγγίζει το θέμα με το ίδιο χιούμορ που τον οδήγησε στη δημιουργία και συντήρηση της ιστοσελίδας του.

Ο ίδιος αναφέρει ότι η μοναδική εμπειρία που έχει στο να δουλεύει με τον τεχνολογικό κολοσσό είναι η απογοήτευση. Οπότε, θεωρούμε δεδομένο ότι τίποτα και κανείς δεν θα βάλει χέρι στο Killed by Google, εκτός και αν η εταιρεία αποφασίσει να κινηθεί νομικά εναντίον του Cody Ogden.

Πηγή

Ο τεχνολογικός κολοσσός θέλει να προσλάβει τον δημιουργό του Killed by GoogleTechblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος