Razer Pikachu True Wireless: Ασύρματα ακουστικά με θήκη σε μορφή Poke Ball

Razer Pikachu True Wireless

Όποιος είναι μεγάλος οπαδός των Pokemon θα εκτιμήσει ιδιαίτερα τα νέα ασύρματα ακουστικά της Razer. Η εταιρεία κυκλοφόρησε τα Razer Pikachu True Wireless, τα οποία είναι τοποθετημένα σε μία Poke Ball.

Χαρακτηριστικά

Το πρώτο πράγμα που τραβάει το βλέμμα στα Razer Pikachu True Wireless είναι το έντονο κίτρινο χρώματα, ακολουθούμενο από το μικρό συμπαθητικό Pokemon στη κορυφή των ακουστικών. Ωστόσο, ο συνολικός σχεδιασμός είναι ίδιος με το design των Razer Hammerhead True Wireless.

Razer Pikachu True Wireless

Από τεχνικής άποψης, τα νέα ασύρματα ακουστικά της εταιρείας έχουν 13mm driver που υποστηρίζει 20-20kHz συχνότητα απόκρισης προσφέρει δυνατά μπάσα και ευρύ ήχο, έχουν λάβει πιστοποίηση IPX4, και υποστηρίζουν Bluetooth 5.0. Επιπλέον, διαθέτουν το latency mode των Hammerhead της Razer το οποίο μειώνει το latency στα 60ms.

Το Hammerhead voice έχει αντικατασταθεί από το Pikachu voice το οποίο ταιριάζει περισσότερο στα ακουστικά, και η αυτονομία τους είναι 3 ώρες. Η θήκη φορτίζει μέσω USB type-C, μοιάζει με Poke Ball και αυξάνει την αυτονομία στις 15 ώρες.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Δυστυχώς, τα Razer Pikachu TWS είναι διαθέσιμα μόνο στην Κίνα, αλλά ένας πραγματικός οπαδός θα βρει τον τρόπο να τα αποκτήσει. Σε κάθε περίπτωση, τα νέα ασύρματα ακουστικά της Razer τιμολογούνται στα 849 yuan ή περίπου 110 ευρώ, και θα γίνουν διαθέσιμα στις 16 Απριλίου στο Tmall.

Πηγή

Razer Pikachu True Wireless: Ασύρματα ακουστικά με θήκη σε μορφή Poke BallTechblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος