Motorola Edge+: Επιτέλους, flagship smartphone με Snapdragon 865 και μπαταρία 5000 mAh

Motorola Edge+

Η Motorola απέχει πολύ καιρό από τον χώρο των flagships, αλλά τελικά ετοιμάζει τη μεγάλη της επιστροφή. Στις 22 Απριλίου του 2020 η εταιρεία θα παρουσιάσει το νέο της smartphone που δεν είναι άλλο από το Motorola Edge+.

Μέσω ενός tweet από τον επίσημο λογαριασμό της η εταιρεία ανακοίνωσε το “Flagship Launch E-vent” κάνοντας λογοπαίγνιο με το γεγονός ότι η παρουσίαση του θα πραγματοποιηθεί online.

Δυναμική επιστροφή στη flagship κατηγορία

Αν οι φήμες και τα leaks ισχύουν τότε, το Motorola Edge+ θα έχει bezel-free οθόνη με curved πλευρές, punch hole που θα φιλοξενεί μία selfie κάμερα 25MP, και διαγώνιο 6,7 ίντσες. Στο εσωτερικό του smartphone θα υπάρχει ο επεξεργαστής Snapdragon 865 τον οποίο θα συνοδεύουν 8GB ή 12GB μνήμη RAM και 128GB ή 256GB αποθηκευτικός χώρος.

Η μπαταρία του Motorola Edge+ λέγεται ότι θα έχει χωρητικότητα 5.000mAh και στο module θα υπάρχουν τρεις κάμερες. Η κύρια κάμερα θα είναι στα 108MP, και το module θα συμπληρώνουν μία ultra-wide 16MP και ένας τηλεφακός 8MP. Επίσης, το smartphone θα τρέχει Android 10, θα έχει θύρα ακουστικών και in-display fingerprint scanner.

Τέλος, το Motorola Edge+ λέγεται ότι αρχικά θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ αποκλειστικά από τη Verizon, ενώ αναμένεται η εταιρεία να το διαθέσει παγκοσμίως κάποια στιγμή αργότερα φέτος.

Πηγή

Motorola Edge+: Επιτέλους, flagship smartphone με Snapdragon 865 και μπαταρία 5000 mAhTechblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος