LG Velvet ThinQ render

H νέα σειρά Android smartphones της LG ονομάζεται Velvet και φέρνει μια νέα σχεδιαστική αντίληψη που βασίζεται στον μινιμαλισμό και την απλότητα. Το πρώτο μοντέλο της σειράς αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο Μάιο και θα φέρει το όνομα, Velvet.

Τα πρώτα στοιχεία για το νέο κινητό μιλάνε για τεχνικά χαρακτηριστικά που δεν θα είναι σε επίπεδα flagship smartphones με την βασική προτεραιότητα στο νέο Velvet να δίνεται στην αισθητική και τον σχεδιασμό.

Αυτό δεν σημαίνει ότι το κινητό θα είναι low-end, λογικά θα “σταθεί” στην μεσουψηλή κατηγορία με δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά χωρίς υπερβολές κάτι που ευχόμαστε να γίνει και με την τιμή του, δηλαδή να παραμείνει σε λογικά επίπεδα.

Τα πρώτα renders του LG κυκλοφόρησαν και δείχνουν – κατά τη γνώμη μου – ένα πανέμοεφο κινητό με ελάχιστα bezel και λεπτό “καλίγραμμο” – μακρόστενο σώμα. Δεν αποκλείεται η οθόνη του να έχει αναλογία πλευρών 21:9 με την selfie κάμερα στα renders να έχει τοποθετηθεί τέρμα πάνω αριστερά χωρίς να χαλάει την συνολική εμφάνιση της πρόσοψης.

Σε ότι αφορά το πίσω μέρος της συσκευής διακρίνουμε τον σχεδιασμό “raindrop” όπως τον έχει βαφτίσει η LG, με τις σταγόνες νερού να ξεκινούν από μεγάλη και να καταλήγουν σε μια πιο μικρή που στην περίπτωσή του Velvet είναι το LED flash.

LG Velvet logo

LG Velvet ThinQ render

LG Velvet ThinQ render

Techblog.gr

Κώστας Βλαχάκης