Samsung Galaxy S20 Ultra: Το update Απριλίου φέρνει νέα προβλήματα

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G

Η Samsung έχει κυκλοφορήσει εδώ και αρκετό καιρό τη σειρά flagship μοντέλων της, Galaxy S20, με την εταιρεία να προσπαθεί να βελτιώσει τις επιδόσεις των συσκευών, ιδίως στην κάμερα. Φαίνεται όμως πως νέα προβλήματα κάνουν την εμφάνιση τους.

Μετά τα παράπονα των χρηστών για τις μεγάλες διαφορές που έχουν τα Exynos από τα Snapdragon μοντέλα και μετά από petition για παύση της χρήσης των δικών της SoC στα flagship smartphones, οι χρήστες βρέθηκαν αντιμέτωποι με νέα προβλήματα. Αυτή τη φορά τα μεγαλύτερα θέματα παρουσιάζονται στο ακριβό μοντέλο της σειράς, S20 Ultra.

Συγκεκριμένα, μετά το Update του Απριλίου χρήστες παρατήρησαν περίεργη συμπεριφορά στην κάμερα. Κάποιοι ανέβασαν το bug στο Twitter, με την κάμερα να φαίνεται να προσπαθεί συνέχεια να εστιάσει, χωρίς αποτέλεσμα. Αυτό γίνεται κατά τη διάρκεια του βίντεο, χωρίς να έχει αναφερθεί παρόμοια συμπεριφορά στη λήψη φωτογραφιών.

Παράλληλα, αρκετοί χρήστες στο forum της εταιρείας κάνουν λόγο για μείωση των επιδόσεων της συσκευής. Αυτό συμβαίνει καθώς το S20 Ultra φαίνεται να ανεβάζει υψηλές θερμοκρασίες χωρίς ιδιαίτερο λόγο, με τους χρήστες να επισημαίνουν πως κάτι τέτοιο προκύπτει ακόμα και μετά από απλή, καθημερινή χρήση, χωρίς έντονο gaming ή κάτι που να δικαιολογεί την αύξηση της θερμοκρασίας.

Να σημειωθεί πως και η έκδοση Snapdragon της συσκευής έχει λάβει την εν λόγω αναβάθμιση, χωρίς να υπάρχει καμία αναφορά για ανάλογα προβλήματα. Αναμένουμε κάποια επίσημη τοποθέτηση από τη Samsung μέσα στις επόμενες μέρες.

Πηγή

Samsung Galaxy S20 Ultra: Το update Απριλίου φέρνει νέα προβλήματαTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης