iPhone 12: Πρωτότυπα υποδεικνούν την κυκλοφορία τεσσάρων μοντέλων

Η Apple προετοιμάζεται για την κυκλοφορία του iPhone 9 ενώ αργότερα μέσα στο έτος αναμένονται και τα νέα flagship iPhone που ίσως ακούνε στο όνομα iPhone 12. Οι νέες πληροφορίες για τα iPhone 12 συμφωνούν με προηγούμενες πηγές, οι οποίες έδειχναν την κυκλοφορία τεσσάρων iPhone αντί τριών αυτό το έτος. Ο Jon Prosser στο Twitter κυκλοφόρησε μία φωτογραφία η οποία αποκαλύπτει ότι, τα τέσσερα iPhone θα έχουν όλα 5G ενώ ταυτόχρονα θα ενσωματώνουν και ένα μικρότερου μεγέθους notch.

Η οθόνη των iPhone αυτών θα ξεκινάει από τις 5.4 ίντσες και θα φτάνει έως και τις 6.7. Πιο συγκεκριμένα, το πιο απλό iPhone 12 έχει κωδική ονομασία D52G θα έχει σώμα αλουμινίου, οθόνη 5.4 ιντσών, A14 Bionic που θα υποστηρίζει 5G καθώς και διπλή κάμερα στην πλάτη. Ελαφρώς πιο πάνω θα βρίσκεται ένα παρόμοιο iPhone με κωδική ονομασία D53G και οθόνη 6.1 ιντσών ενώ τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά θα παραμείνουν ίδια.

Οι Pro εκδόσεις τώρα θα έχουν οθόνη 6.1 και 6.7 ίντσες ενώ ο κωδικός της εκάστοτε έκδοσης θα είναι D53P και D54P. Αυτά τα δύο smartphone θα έχουν τετραπλή κάμερα στην πλάτη η οποία ίσως αποτελείται από κύρια κάμερα στα 64MP και δύο ακόμη κάμερες στα 12MP ενώ θα υπάρχει και ο LiDAR αισθητήρας που ενσωματώθηκε και στο iPad Pro 2020. Φυσικά, θα ενσωματώνουν A14 Bionic και θα υποστηρίζουν 5G. Τέλος, η Apple φημολογείται ότι αναπτύσσει ένα νέο σύστημα οπτικής σταθεροποίησης το οποίο δεν είναι γνωστό αν θα ενσωματωθεί σε όλα τα smartphone.

iPhone 12: Πρωτότυπα υποδεικνούν την κυκλοφορία τεσσάρων μοντέλωνTechblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης