iPhone 9: Ίσως παρουσιαστεί στις 15 Απριλίου

iPhone SE 2 iPhone 9 Renders Final Design

Η Apple φημολογείται ότι ετοιμάζει το τελευταίο διάστημα τον διάδοχο του iPhone SE το οποίο πιθανόν θα ακούει στο όνομα iPhone 9 ή SE 2. Σύμφωνα με πληροφορίες τώρα το iPhone 9 θα παρουσιαστεί στις 15 Απριλίου με τις αποστολές να ξεκινούν μία εβδομάδα αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 22 Απριλίου.

Το επόμενο budget iPhone της Apple λεγόταν το προηγούμενο διάστημα ότι θα καθυστερήσει εξαιτίας του κορονοϊού. Οι πληροφορίες έδειχναν μία καθυστέρηση της τάξεως των “μερικών μηνών”, ωστόσο η τελευταία διαρροή αποκαλύπτει ότι η Apple θα παρουσιάσει το επόμενο της smartphone μέσα στον Απρίλη.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο Αμερικανικός κολοσσός δεν έχει επιβεβαιώσει την ημερομηνία. Όσον αφορά το ίδιο το event, πιθανόν θα γίνει online εξαιτίας της πανδημίας η οποία έχει χτυπήσει την Αμερική τις τελευταίες ημέρες.

Χαρακτηριστικά

Το iPhone 9 ίσως έχει οθόνη 4.7 ιντσών οθόνη τύπου LCD ενώ αναμένεται και μία μεγαλύτερη έκδοση στις 5.5 ίντσες. Εσωτερικά θα “ζει” ο A13 Bionic με 3GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο 64 ή 128GB. Η κάμερα στην πλάτη θα είναι μία ενώ το front panel θα έχει bezels στην πάνω και κάτω μεριά για να φιλοξενηθούν αισθητήρες, κάμερα και Touch ID.

iPhone 9: Ίσως παρουσιαστεί στις 15 ΑπριλίουTechblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης