Χαρμόσυνα θα χτυπήσουν αύριο, στις 11 πμ, οι καμπάνες σε όλη τη Μαγνησία με εντολή του Μητροπολίτη

Χαρμόσυνα θα χτυπήσουν αύριο το πρωί, στις 11 το πρωί, οι καμπάνες σε όλους τους ιερούς ναούς του Βόλου και γενικότερα της Μαγνησίας, με εντολή του μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνατίου,  με αφορμή την εθνική επέτειο και την γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Σύμφωνα με την εντολή του κ. Ιγνατίου «η συμβολική αυτή ενέργεια θα πραγματοποιηθεί σε όλες τις εκκλησίες και τις μονές της Μητρόπολης Δημητριάδος, για την ηθική ενίσχυση του λαού μας, κατά την περίοδο της ισχυρής δοκιμασίας που η πατρίδα και η ανθρωπότητα υφίσταται, αλλά και για την απόδοση τιμής στους Αγωνιστές του 1821, τους Ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης, που με τον αγώνα και την θυσία τους, έκτισαν εκ του μηδενός την σύγχρονη Ελλάδα και το περήφανο έθνος μας».

Παράλληλα, ο μητροπολίτης Δημητριάδος κάλεσε τους πολίτες να τοποθετήσουν ελληνικές σημαίες στις αυλές και στα μπαλκόνια των κατοικιών τους, για την ανύψωση του φρονήματος όλων και την ενίσχυση όλων εκείνων που δοκιμάζονται από την μάστιγα της ασθένειας, αλλά και των γιατρών και νοσηλευτών, που δίνουν καθημερινά σκληρή μάχη στην πρώτη γραμμή του «πολέμου» στα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας.


Αφήστε μια απάντηση