Τη μάχη της ενημέρωσης κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού συνεχίζει να δίνει η ομάδα του ΚΥΤ Μόριας

Τη μάχη της ενημέρωσης κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού συνεχίζει να δίνει η ομάδα του ΚΥΤ Μόριας

Το σύνολο του πληθυσμού στο ΚΥΤ της Μόριας έχει ενημερωθεί για τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού από την ομάδα ευαισθητοποίησης της Μόριας που έχει συγκροτηθεί με τη βοήθεια του σχολείου 2ης ευκαιρίας Μυτιλήνης.  Η μάχη όμως και εδώ είναι άνιση καθώς με 19,5 χιλιάδες κόσμου είναι από δύσκολα ως ανεφάρμοστα τα μέτρα προστασίας και υγιεινής στον καταυλισμό. Για την προσπάθεια που γίνεται στο κέντρο μίλησε στην ΕΡΤ Αιγαίου η ομάδα του ΚΥΤ της Μόριας που χρειάζεται εφόδια για να αντιμετωπίσει την κατάσταση και κυρίως νερό.

«Ακούμε τις ανάγκες και ιδέες της ομάδας και προσπαθούμε να τις υλοποιήσουμε,  είπε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο διευθυντής του σχολείου 2ης ευκαιρίας Μυτιλήνης Μιχάλης Αιβαλιώτης. Μας λένε συνεχώς να πλένουμε τακτικά τα χέρια μας , πως θα γίνει στο ΚΥΤ όταν δεν υπάρχει νερό;  σε λίγες μέρες θα είμαστε σε θέση να τοποθετήσουμε σε πολλά σημεία στη «ζούγκλα» μικρές δεξαμενές με νερό και μαζί σαπούνι , οι δεξαμενές θα ανεφοδιάζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα».

The post Τη μάχη της ενημέρωσης κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού συνεχίζει να δίνει η ομάδα του ΚΥΤ Μόριας appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

ertweb