Realme Narzo 10: Θα έχει τετραπλή κάμερα 48MP και MediaTek Helio G80

Techblog.gr

Realme Narzo 10 Camera AI 48MP

Τα Realme Narzo αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 26 Μαρτίου και ήδη έχει επιβεβαιωθεί ότι στη σειρά θα υπάρχουν δύο μοντέλα. Το Realme Narzo 10 λέγεται ότι θα είναι rebrand του 6i, ενώ το Narzo 10A περιμένουμε ότι θα βασίζεται στο Realme C3.

Ακολουθώντας τη συνήθη τακτική της, η κατασκευάστρια αποκαλύπτει σταδιακά τα βασικά χαρακτηριστικά των smartphones. Σε πρόσφατο teaser επιβεβαίωσε την τετραπλή κάμερα και το όνομα του Narzo 10.

Τι αποκαλύπτει το teaser

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εταιρεία, το Realme Narzo 10 θα έχει τετραπλή ΑΙ κάμερα 48MP. Επιπλέον, η κατασκευάστρια λανσάρει το smartphone με το σλόγκαν “Feel the Power” τονίζοντας ότι το module των καμερών ανεβάζει επίπεδο στη φωτογραφική εμπειρία.

Εξ αρχής τα Realme Narzo διαφημίζονται ως μία σειρά smartphones που απευθύνεται σε νεανικό κοινό, ενώ αρκετοί θεωρούν πώς θα αποτελέσουν τους ανταγωνιστές των Redmi και Poco. Επιπλέον, το γεγονός ότι η Realme επικεντρώνεται στις κάμερες, δείχνει ότι θέλει να τα θέσει απέναντι στα εκπληκτικά Xiaomi Mi CC9.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά

Αν οι φήμες ισχύουν, τότε το Realme Narzo 10 θα έχει MediaTek Helio G80, 3GB ή 4GB μνήμη RAM και 64GB ή 128GB αποθηκευτικό χώρο. Η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 5.000mAh και θα υποστηρίζει φόρτιση 18W, ενώ η οθόνη του θα είναι 6,5 ιντσών IPS LCD.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος