Ο Σωτήρης Τσιόδρας (άθελά του) έχει κάνει άνω-κάτω τους συριζαίους!!!

  • Γράφει ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΛΥΒΑΣ

Αναρωτιούνται πάρα πολλοί και δεν μπορούν να εξηγήσουν την μανία που έχει πιάσει ένα μεγάλο κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ, κατά του Σωτήρη Τσιόδρα και προσπαθούν να τον φθείρουν με κάθε τρόπο και μέσο, χωρίς δισταγμούς και ηθικούς ενδοιασμούς, όπως συνηθίζουν.

Προσωπικά έχω κάποιες απλές εξηγήσεις, διότι, ως γνωστόν, όλα τα δύσκολα με απλό τρόπο εξηγούνται. Ο κύριος Τσιόδρας ταρακουνά τον κώδικα αξιών, που έκρυβαν πρίν γίνουν κυβέρνηση και επέδειξαν κατά την κυβερνητική τους θητεία. Αν ρίξει κάποιος μια ματιά στο βιογραφικό του θα παρατηρήσει ότι εκτός από πολύ «βαρύ», τόσο που προκαλεί θαυμασμό και δέος, είναι και στρωτό.

Δεν βλέπεις δηλαδή σε κανένα σημείο της σταδιοδρομίας του άλμα, που δεν δικαιολογείται παρά μόνο με σπρώξιμο. Το αντίθετο θα έλεγα. Με τόσες σπουδές και εργασία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε κορυφαίο επίπεδο και με την πρόκληση για τους συριζαίους, της αριστείας για να φτάσει να γίνει τακτικός καθηγητής στο ΕΚΠΑ χρειάστηκαν 17 χρόνια, καθώς από το 2003 πέρασε όλες τις βαθμίδες εξέλιξης: επιστημονικός συνεργάτης λέκτορας, επίκουρος, αναπληρωτής και έφτασε τακτικός καθηγητής Ιατρικής.

Δεν έγινε με «έναν νόμο και ένα άρθρο» από απλός υπάλληλος, καθηγητής όπως η κατά δέκα χρόνια νεότερή του, σύντροφος του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Για του του λόγου το αληθές παραθέτω το Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (του ανδρός της):

«Ένταξη μονίμου υπαλλήλου, σε θέση της κατηγορίας Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π.).
Η μόνιμη υπάλληλος του Ιδρύματος, Μπαζιάνα Περιστέρα του Αχιλλέα, εντάσσεται σε οργανική θέση της κατηγορίας Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π) και σε μόνιμη θέση της Α ́ βαθμίδας, ΠΕ Κατηγορίας, του Τομέα «Επικοινωνιών, Ηλεκτρονικής και Συστημάτων Πληροφορικής» της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Ε.Μ. Πολυτεχνείου.»

Διαφορετικές ηθικές αρχές και αξίες. Άλλοι κόσμοι.
Τι είναι περίεργο, λοιπόν, σε αυτόν τον βρόμικο πόλεμο κατά του ΚΥΡΙΟΥ Σωτήρη Τσιόδρα ;;;


Αφήστε μια απάντηση