Τέλος στην παρουσία κοινού στο Δήμο Βιάννου

Τέλος στην παρουσία κοινού στο Δήμο Βιάννου

Αναστέλλεται η εξυπηρέτηση του κοινού με αυτοπρόσωπη παρουσία των πολιτών, σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Βιάννου, μέχρι την άρση των μέτρων αποφυγής και διάδοσης του κορονοϊού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι δημότες μπορούν να ζητούν την εξυπηρέτησή τους τηλεφωνικά στο 28953-40146 και 40147 και  ηλεκτρονικά – με αποστολή στο email: d.viannou@kep.gov.gr

Οι απαντήσεις στα αιτήματα των δημοτών θα πραγματοποιούνται τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.

Η αυτοπρόσωπη παρουσία πολιτών γίνεται μόνο για έκτακτες και επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής επικοινωνίας και αξιολόγησης του αιτήματος. Στη συνέχεια θα ορίζεται ραντεβού συνάντησης του συναλλασσόμενου ή του νόμιμου εκπροσώπου με την Υπηρεσία.

Για τον καθορισμό των συναντήσεων προηγείται συνεννόηση με τον αρμόδιο υπάλληλο και η συνάντηση οριστικοποιείται με τη σύμφωνη γνώμη και του ενδιαφερόμενου ή του νόμιμου εκπροσώπου του.

Σε κάθε περίπτωση, κατά την προσέλευση του κοινού, θα πρέπει να διασφαλίζεται η τήρηση των μέτρων προστασίας μεταξύ των παρευρισκόμενων.

Η παρούσα απόφαση ισχύει ως έχει, μέχρι την άρση των μέτρων αποφυγής και διάδοσης του COVID-19 και ενδέχεται να τροποποιηθεί με βάση την εξέλιξη της επιδημίας και τις οδηγίες των αρμοδίων Φορέων και Υπηρεσιών.

www.ert.gr

Κώστας Βασιλάκης