Δράμα: Κλειστή την Παρασκευή για απολύμανση, η Περιφερειακή Ενότητα

Δράμα: Κλειστή την Παρασκευή για απολύμανση, η Περιφερειακή Ενότητα

Μόνο υπό προϋποθέσεις και κατόπιν καταγραφής θα επιτρέπεται στο εξής, στο πλαίσιο λήψης έκτακτων προληπτικών μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού, η είσοδος στο κτήριο του Διοικητηρίου Δράμας.

Με στόχο την αποφυγή του συνωστισμού, το έργο των υπηρεσιών και η εξυπηρέτηση των πολιτών θα γίνεται πλέον με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ταχυδρομικά, τηλεφωνικώς ή κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού. Οι πολίτες των οποίων οι υποθέσεις επείγουν, θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού, για συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, προκειμένου να έρθουν σε δια ζώσης επικοινωνία με τα στελέχη των υπηρεσιών.

Στην είσοδο του κτιρίου έχει τοποθετηθεί στέλεχος ιδιωτικής ασφάλειας και ένας υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, οι οποίοι θα ελέγχουν την ταυτότητα και τον λόγο επίσκεψης του πολίτη. Στη συνέχεια, θα ακολουθεί επικοινωνία με την υπηρεσία, που έχει κλειστεί η προγραμματισμένη επίσκεψη για να επιτραπεί η είσοδος στο κτίριο. Η συγκέντρωση των στοιχείων θα γίνεται με σκοπό, στην περίπτωση που εντοπιστεί κρούσμα της νόσου του νέου κορωναϊού, να διευκολυνθεί η προσπάθεια ιχνηλάτησης των επαφών του ασθενούς από τις υπηρεσίες. Για επικοινωνία με τις υπηρεσίες, η ηλεκτρονική διεύθυνση της ΠΕ Δράμας είναι www.pedramas.eu.

Να σημειωθεί πως στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης, η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, αύριο (Παρασκευή) στις 8 το πρωί, με ειδικό συνεργείο, θα απολυμάνει τους εσωτερικούς χώρους των κτηρίων της και τους κοινόχρηστους χώρους αυτών. Για τον λόγο αυτό, οι υπηρεσίες που στεγάζονται στον χώρο του Διοικητηρίου, θα είναι κλειστές.

www.ert.gr

Τασούλα Κρητικού