Κλειστά τα καταστήματα εστίασης-Αυξημένη η κίνηση στα σούπερ μάρκετ (video)

Κλειστά τα καταστήματα εστίασης-Αυξημένη η κίνηση στα σούπερ μάρκετ (video)

Κλειστά από σήμερα τα καταστήματα εστίασης και τα καφέ καθώς φαίνεται πως συμμορφώνονται με τις οδηγίες του υπουργείου υγείας, ενώ αισθητά μειωμένη είναι η κίνηση στους δρόμους. Αυξημένη κίνηση εμφανίζεται όμως στα σούπερ μάρκετ.

Οι πολίτες και οι επιχειρήσεις εστίασης συμμορφώνονται με την νέα πραγματικότητα που επιβάλλει η επιδημία του κορονοϊού.

Μειωμένη η κίνηση στα καφέ και τα εστιατόρια, τα οποία παραμένουν κλειστά, με εξαίρεση αυτά που πραγματοποιούν διανομή φαγητού. Δεν εξυπηρετούνται πελάτες σε τραπεζοκαθίσματα παρά μόνο αυτοί που έρχονται για να πάρουν φαγητό για το σπίτι. Οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις που λειτουργούν φορούν προστατευτικά γάντια, ενώ οι διανομείς φαγητού φορούν και μάσκα.

Η κίνηση σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία είναι αυξημένη, με τους ιδιοκτήτες φαρμακείων να κάνουν έκκληση στους πελάτες να μπαίνουν ανά δύο στο κατάστημα, διατηρώντας απόσταση δύο μέτρων μεταξύ τους.

Ο Δήμος Αθηναίων με το σύνολο των μηχανημάτων που διαθέτει, πραγματοποιεί καθαρισμό και απολυμάνσεις σε δημόσιους χώρους

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Α. Βλαχοπαναγιώτη

www.ert.gr

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΤΡΩΝΑΚΗΣ
image}

Αφήστε μια απάντηση