Συνάντηση με στελέχη του ΟΑΚ για το αποχετευτικό δίκτυο και τους βιολογικούς στο Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου

Συνάντηση με στελέχη του ΟΑΚ για το αποχετευτικό δίκτυο και τους βιολογικούς στο Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου

Η κοινή προσπάθεια για την υλοποίηση του αναγκαίου έργου των αποχετευτικών δικτύων καθώς και των βιολογικών μονάδων που απαιτούνται να κατασκευαστούν στην περιοχή του δήμου Οροπεδίου Λασιθίου για την επεξεργασία των λυμάτων της περιοχής, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννης Στεφανάκης με τα στελέχη του ΟΑΚ ΑΕ.

Για το συγκεκριμένο έργο υπάρχουν τρείς προτάσεις από την πλευρά του ΟΑΚ ΑΕ σχετικά με τους βιολογικούς στην περιοχή του Οροπεδίου Λασιθίου για τις οποίες θα ενημερωθεί το επόμενο διάστημα το δημοτικό συμβούλιο. Μάλιστα για την μελέτη υπάρχει εγκεκριμένη χρηματοδότηση ύψους 200.000 ευρώ από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας την οποία προτίθεται να αναθέσει σύντομα ο ΟΑΚ προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Στη συνάντηση στα γραφεία του εργοστασίου επεξεργασίας νερού του Αποσελέμη στα Αγριανά Χερσονήσου συμμετείχαν: ο Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Γιώργος Στρατάκης, ο διευθυντής υδραυλικών έργων του ΟΑΚ Μάρκος Πατρελάκης, ο διευθυντής διαχείρισης Υδραυλικών Έργων ΟΑΚ Βαγγέλης Μαμαγκάκης , και τα στελέχη του ΟΑΚ Γιώργος Κωστάκης, Νίκος Κεφαλάκης, Μανόλης Πενθερουδάκης και Αλκμήνη Μηναδάκη.

www.ert.gr

Κατερίνα Πολύζου