Microsoft Surface Duo: Εμφανίστηκε σε φωτογραφία υπαλλήλου

Techblog.gr

Η Microsoft θα επανέλθει στην αγορά των smartphone με την κυκλοφορία του Surface Duo, ένα προϊόν το οποίο εξοπλίζεται με δύο οθόνες και Android. Οι μεγάλες εταιρείες, έχουν αναγκαστεί με την επιδημία του κορωναϊού, να αποτρέψουν τους υπαλλήλους να πηγαίνουν στο γραφείο τους. Ένας από αυτούς τους υπαλλήλους είναι και ο Frank Shaw, Senior Director της Microsoft ο οποίος θέλησε να δείξει το προσωπικό του γραφείο στο σπίτι.

Ο Frank, τράβηξε μία φωτογραφία, την ανέβασε στο Twitter, στην αριστερή μεριά του γραφείου όμως υπάρχει ένα Surface Duo το οποίο πιθανόν ξέχασε να βγάλει από το πλάνο. Προς το παρόν, παραμένει άγνωστο αν το smartphone έχει μπει ήδη στην μαζική παραγωγή, ωστόσο πληροφορίες δείχνουν ότι η Microsoft είναι σχεδόν έτοιμη να ολοκληρώσει το software που θα εφαρμοστεί στο Surface Duo πράγμα που σημαίνει ότι ίσως κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι του 2020.

Από πλευράς χαρακτηριστικών, το foldable smartphone της Microsoft ίσως ενσωματώνει Snapdragon 855 με 6GB μνήμη RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο ίσως όμως δούμε και περισσότερες επιλογές στην μνήμη RAM και τον αποθηκευτικό.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης